Close sidebar
Close sidebar

Reactia Mitropoliei Oltenia dupa ce preotul din Ostroveni s-a sinucis

Reprezentantii Mitropoliei Oltenia au precizat ca preotul Silviu Neagu nu a dat semne ca are avea nevoie de sprijin.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Este o situatie mai mult decat regretabila si ne rugam pentru familia parintelui sa ii ajute Dumnezeu sa depaseasca momentul acesta greu din viata lor. Parintele avea un comportament normal, era un parinte bun si nu a dat semne ca ar avea nevoie de sprijin, avea duhovnic, se spovedea“, a precizat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Olteniei, Ionita Apostolache.

Silviu Neagu, un pret din comuna Ostroveni, judetul Dolj, s-a sinucis sambata seara. Barbatul a lasat un bilet de adio in care si-a explicat gestul si si-a cerut iertare de la familie, prieteni si de la Dumnezeu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit adevarul.ro, preotul a ales sa isi puna capat zilelor dupa ce sotia l-a amenintat ca divorteaza. Silviu Neagu era mai sensibil si nu a suportat acest lucru.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI