"Slăbiciunea Rusiei este evidentă. Slăbiciune totală. Și cu cât Rusia își ține mai mult trupele și mercenarii pe pământul nostru, cu atât mai mult haos, durere și probleme va avea mai târziu. Acest lucru este, de asemenea, evident. Oricine alege calea răului se autodistruge.[...] Rusia și-a mascat de mult slăbiciunea și prostia stăpânirii sale cu propagandă. Și acum există deja atât de mult haos încât nici o minciună nu îl poate ascunde.

Ucraina este capabilă să protejeze Europa de răspândirea răului și a haosului rusesc", a spus președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi fugit din Moscova

Vladimir Putin se confruntă cu o amenințare serioasă la adresa puterii sale, în cei 23 de ani de conducere a țării.

În Federația Rusă  este în desfășurare o lovitură de stat. 

Se pare că șeful grupului de mercenar Wagner a promis că se va lupta pentru a răsturna conducerea militară a Rusiei. Acest lucru a venit la scurt timp după ce Putin l-a acuzat de rebeliune armată și trădare.

Putin ar fi fugit din Kremlin

În scurt timp, zvonurile au început să circule imediat. Se zvonește că Putin ar fi fugit din Kremlin.

Această informație a fost dezmințită de purtătorul de cuvânt al președinției ruse. De asemenea, se discută și despre avioanele care pleacă din Moscova.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se spune că avionul lui Vladimir Putin ar fi plecat și s-a îndreptat spre Sankt Petersburg sau nu mai este identificat pe radare, potrivit antena3.ro.

Mai mult decât atât, se vorbește și de faptul că rușii au descins în sediul mercenarilor Wagner din Sankt Petersburg.

Moscova este plasată în stare de alertă într-o operațiune antiteroristă. Cele mai importante evenimente s-au anulat.

Tentativă de lovitură de stat în Rusia

Liderul grupării Wagner a întors armele către Rusia. Mai multe stații de combustibil au explodat, iar oamenii sunt sfătuiți să rămână în locuințe. Vladimir Putin a făcut declarații, iar transmisiunea posturilor TV din Rusia a fost oprită pentru mesajul Ministrului de Externe.

Rusia se află la un pas de război, după ce gruparea Wagner a întors armele împotriva lui Vladimir Putin.

O sursă din cadrul serviciiloor ruse de securitate (FSB) declara anterior Reuters că gruparea paramilitară rusă Wagner a preluat controlul unor instalaţii militare din Voronej- care se află la jumătatea drumului dintre Rosto-pe-Don şi Moscova. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a afirmat, sâmbătă, că unităţile sale au fost atacate de un elicopter, pe o autostradă, şi a ameninţat că ”va distruge totul” în drum, scrie CNN. 

”Una dintre trupele de asalt a fost atacată de elicoptere. Unităţile Wagner sunt intacte, elicopterul este distrus şi arde în pădure”, a afirmat Prigojin, într-un mesaj audio postat pe canalul său de Telegram, adăugând: ”O vom lua ca o ameninţare şi vom distruge totul în jurul nostru”. 

Președintele Turciei, țară NATO, l-a sunat pe Vladimir Putin și îl asigură de toată susținerea pe care o are nevoie

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a transmis omologului său rus Vladimir Putin ”susţinerea (sa) deplină” împotriva rebeliunii Wagner, într-o convorbire la telefon, anunţă Kremlinul, relatează AFP.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si