După ce DNA a cerut arestarea lui Alex Pițurcă și a fost reținut pentru 24 de ore, reacția Cristinei Ich a fost una cu adevărat surprinzătoare.

Pe pagina de Instagram a Cristinei Ich au apărut câteva imagini cu Alex Pițurcă, chiar înainte de momentul reținerii. În videoclipul postat, sportivul se juca cu fiul său, Noah.

Citește și: Victor Pițurcă află dacă va fi arestat

Primele declarații ale Christinei Ich despre arestarea lui Alex Pițurcă

„Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta (afacerile fostului său partener de viață, Alex Pițurcă, n. red.). Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez”, a declarat Cristina Ich pentru  Fanatik.

Totuși, vedeta de pe internet a fost întrebată dacă problemele în justiție pe care le au acum Alex și Victor Pițurcă vor schimba relația pe care diva o are cu ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- UPDATE: Victor Pițurcă este liber. Anchetatorii nu au cerut arestarea preventivă a fostului antrenor al echipei naționale

„Nu, Doamne-ferește. Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți”, a spus Cristina Ich, potrivit româniatv.ro

Deși s-au despărțit, Cristina Ich spune că ea și cu tatăl lui Noah au rămas în relații bune.

Citește și: DNA oferă primele informații despre Victor Pițurcă. Ce fapte ilegale ar fi comis selecționerul

„Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a mai spus Cristina Ich

Alex Pițurcă, reținut pentru 24 de ore

DNA cere arestarea lui Alex Pițurcă, dar și a șefului Romarm. Fiul lui Victor Pițurcă a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru 24 de ore.

Citește și: Prima reacție a Cristinei Ich, după ce tatăl copilului ei, Alexandru Pițurcă, a fost reținut de procurorii DNA: „Sunt alături de Alex, îl iubesc”

El a fost deja dus la Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă. În sală a fost prezent și Gabriel Tuțu, care în acest moment se află în libertate. 

Alex Pițurcă ar putea fi plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de cumpărare de influență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si