Close sidebar
Close sidebar

Reactia virulenta a Ecaterinei Andronescu dupa ce Violeta Varga a fost numita inspector scolar. "Nu poti sa afisezi o astfel de imagine!"

Presedintele Comisiei de Invatamant din Senat, Ecaterina Andronescu, are o reactie virulenta, dupa ce a vazut imaginile cu sexy inspectoarea de la Arad, Violeta Varga. Andronescu sustine ca numirea este una total neinspirata si a explicat ca un dascal nu poate afisa o astfel de imagine in mediul online.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Nu stiu cine a recomandat-o, dar este o numire total nepotrivita. Daca vrei sa fi dascal trebuie sa-ti asumi o anumita conduita, nu poti sa afisezi o astfel de imagine in mediul online. Sunt cat se poate de categorica!

Daca eu afisam o astfel de imagine in online, cu siguranta ca aveati o cu totul alta parere despre mine. Ca dascal, esti obligat sa ai o anumita conduita, mai ales ca ea trebuie sa coordoneze activitatea profesorilor din judet”, a declarat Ecaterina Andronescu la un post de televiziune. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Violeta Varga a fost numita inspector scolar pe "educatie permanenta" in Arad in urma cu cateva zile. Ceea ce a atras atentia este ca femeia de 41 de ani ar fi obtinut postul fara concurs, fara CV la vedere, iar din pozele pe care le posta pe Facebook lasa de inteles ca nu de "educatie" era ea cel mai interesata.

Violeta Varga a decis sa renunte la postul de inspector scolar, motivand ca a fost hartuita de presa si ca pozele postate de aceasta pe Facebook nu ar fi trebuit discutate.

"Ca urmare a articolelor aparute in presa, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Scolar Judetean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis sa renunte la functia pentru care a fost numita(...) Precizam ca doamna prof.

Violeta Varga a indeplinit conditiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME si a depus la secretariatul ISJ Arad CV si acord scris privind ocuparea functiei mentionate, conform Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de inspector scolar din inspectoratele scolare, aprobata prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificarile si completarile ulterioare”, se arata in comunicatul dat presei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI