”Pe Iulia ati vazut-o? Stiti ca e in continuare in stare foarte grava, are nevoie de bani de tratamente....
Hai, ma, ca i-a dat bani destui de tratamente si ii mai da

Nu am ce sa va declar, ca ma hartuiti de peste 2 ani”

Sunt primele cuvinte ale lui Liviu Neculicioiu si ale acolitului sau,  spuse astazi cu aroganta la iesirea din sala de judecata.

 

Asta dupa ce, in anul 2015, acest individ care era angajat la primaria unei comune din Brasov, a spulberat-o pe trecerea de pietoni pe Iulia Ganea si pe fiul ei nenascut. Avea o alcoolemie de coma- 0,9 la mie alcool in aerul pur expirat. Baietelul aflat in pantecele mamei a murit, 3 zile mai tarziu, iar femeia a ajuns in stare vegetativa.

Pe atunci,  Neculicioiu parea devastat de tragedia pe care o provocase.

Liviu Neculicioiu 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Regret, sincer, tot ce s-a intamplat, imi asum responsabilitatea pentru tot ce s-a intamplat. As fi cel mai impacat sa o vad pe Iulia ca se insanatoseste”

Astazi, insa, Liviu Neculicioiu si-a dat arama pe fata.  De la primul termen in procesul in care este judecat pentru vatamarea corporala a Iuliei a iesit grabit si s-a indreptat spre bolidul de lux din fata instantei.

Laurentiu Ganea, sotul victimei 

”Am vazut aceeasi atitudine aroganta a lui si nu inteleg de ce, de parca eu as fi vinovat. Chiar nu ii inteleg atitudinea”

Luminita Mitrofan, mama victimei 

”Nici n-am vrut sa ma uit spre el, foarte putin l-am observat de la spate, avea o tinuta impecabila. Ca si cand venise la parada modei, nicidecum sa se prezinte in fata instantei”

In februarie anul trecut, Liviu Neculicioiu a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare pentru conducere sub influenta alcoolului si vatamarea fatului.  Barbatul a fost eliberat conditionat in luna mai, dupa ce a ispasit doar doua treimi din pedeapsa.

Laurentiu Ganea, sotul victimei 

”Cu toate ca el si-a motivat iesirea din puscarie ca ne va ajuta in recuperarea iuliei, nu mi-a dat niciun telefon, niciun semn de viata. Nici n-o cunoaste pe Iulia, de doi ani si jumatate nu a vazut o niciodata”

In vreme ce Liviu Neculicioiu se bucura de libertate pana la sentinta noului proces, acasa la Iulia lupta continua. Sotul ei inca mai spera ca totul va fi ca inainte de accident. A modificat recent toata casa, astfel incat femeia sa-si poata continua tratamentul.

 

Din 2015 si pana acum familia Iuliei a cheltuit peste 200 de mii de euro pe recuperarea ei, dar banii s-au terminat.

Acum sotul ei are o singura dorinta: ca in urma acestui nou proces sa poata obtine despagubirile morale cuvenite: 2 milioane de euro, suma destinata recuperarii Iuliei intr-un centru din strainatate. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si