Rechinii le dau bătăi de cap turiștilor, după tragedia din Egipt în care o românca a fost ucisă. De curând, un rechin de aproximativ trei metri a fost văzut înotând la doar 15 metri de țărm pe insula Kos, din Grecia. Turiștii care se află în vacanță sunt în stare de alertă acum.

Rechin, aproape de țărm, în Grecia

Rechinul înota aproape de plajă, iar turiștii l-au observat imediat.

Incidentul a avut loc pe insula Kos, din Grecia. Martorii au precizat că au sesizat rechinul când au ieșit din apă. Unul dintre martori credea că este doar un alt turist care făcea snorkeling. Nicio persoană nu a fost rănită, însă oamenii s-au speriat groaznic.

Citește si: Un român care se afla pe plajă în Thassos a făcut furori pe rețelele de socializare. Internauții s-au amuzat copios: "Ce ai frate în bidon?"

rechin

Turiștii au fotografiat rechinul văzut în apropierea unei plaje din Grecia.

[Sursa foto: Presa străină]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Conform specialiștilor, este prima oară în ultimul deceniu când un rechin Mako a fost remarcat în Marea Mediterană.

Biologii declară că este normal ca rechinii să migreze, din cauza pescuitului excesiv, dar şi din cauza distrugerii coralilor. Rechinul Mako are dimensiuni extrem de mari, astfel că un adult poate ajunge la aproximativ trei metri lungime şi se poate deplasa cu o viteză de pana la 75 de kilometri pe oră.

Citește si: VIDEO- Trupul Roxanei Donisan a ajuns la Suceava. Imagini emoționante de la căpătâiul româncei ucise de rechin

Citește si: Românca ucisă de rechin, repatriată

În ultima perioadă, cinci plaje din Barcelona, Spania, au fost închise, asta după ce trei rechini Mako au fost văzuți în apropiere de țărm. Rechinii văzuți erau aceeași specie cu cel care în urmă cu doar câteva săptămâni a atacat două turiste printre care şi o româncă în Egipt. Autoritățile din zonă au ridicat imediat steagurile roșii care interzic înotul.

Citește si: O altă femeie a fost mușcată de un rechin. Atacul a avut loc în Europa, într-o zonă frecventată de români


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si