Ediția debutează cu cinci concurenți care activează în domenii variate de activitate și pregătiți să demonstreze de la pupitru că stăpânesc tainele vocabularului limbii române.

Citește si: Ce-a pățit Bursucu chiar pe holurile televiziunii unde lucrează “I-am auzit vocea, evident că i-am recunoscut-o!”

Un asistent medical, un medic rezident, un asistent manager, un tipograf digital și un reprezentant vânzări se vor avânta în antrenamentul minții, totul pentru ca unul dintre aceștia să își adjudece marele premiu.

Citește si: Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive! “A fost o dezrădăcinare, dar trebuia să fie locul meu de exil în care mă regăsesc”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Inedit în această ediție este faptul că unul dintre cei cinci concurenți reușește să ofere rapid răspunsul la două întrebări, acumulând astfel 800 de lei în doar o secundă.

dan negru

Dan Negru la Jocul Cuvintelor.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește si: Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta și duminica, de la 20:00

“Cred că este un record la <Jocul cuvintelor>, într-o secundă, 800 de lei!”, se

adresează admirativ Dan Negru către concurent.

Rămâne însă de văzut cine se va descurca cel mai bine în gimnastica minții și cine va fi declarat câștigătorul ediției. Nu pierdeți astăzi, de la 22:30, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

Citește si: Laurențiu Duță, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si