Regele Charles angajează o nouă menajeră de la care se așteaptă să ofere "cele mai înalte standarde", dar salariul nu are nimic maiestuos, informează Mirror.

Care este salariul menajerei la Casa Regală?

Așadar, doritorii ar trebui să accepte rolul cu jumătate de normă la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, adică un salariu minim, care este de 12 lire sterline pe oră.

Potrivit anunțului de pe site-ul regal, este nevoie de un asistent la Palatul Holyroodhouse din capitală, care să lucreze patru zile pe săptămână, adică 20 de ore.

"Acest rol se va desfășura la Holyroodhouse și poate implica deplasări la alte reședințe regale", se arată în anunț.

Menajeră Regele Charles

Imagine reprezentativă pentru o menajeră.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Kate Middleton, neînfricată în fața diagnosticului crunt. Deși are cancer, Prințesa de Wales a arătat că are puterea unei viitoare regine: „Cu capul sus, ea dă dovadă de determinare și rezistență”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, în descrierea postului se spune că este o poziție care oferă posibilitatea de a "dobândi noi competențe" în domeniul ospitalității, în timp ce beneficiile includ 25 de zile de concediu anual, care cresc la 30 în timp, un sistem de pensii și opțiuni de concediu, inclusiv pentru părinți sau pentru cei care doresc zile de voluntariat. 

”Învățând de la colegii tăi, vei dobândi competențele profesionale de specialitate necesare, urmărind întotdeauna cele mai înalte standarde. De asemenea, vei întâmpina și vei avea grijă de oaspeți în cadrul unor funcții și evenimente. Într-un mediu în care dezvoltarea și formarea profesională sunt ceva obișnuit, veți putea să vă dezvoltați abilitățile”, mai scrie în anunț.

Anunțul nu precizează ce fel de menajere ar fi necesară sau dacă ar exista un contact intens cu membrii familiei regale, mai precizează sursa citată mai sus.

Regele Charles se află în prezent la proprietatea sa Sandringham din Norfolk, unde se odihnește, după ce Palatul Buckingham a anunțat în februarie că are "o formă de cancer".

Menajeră Regele Charles

Imagini cu Regele Charles.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Citește și: Val de reacții în Marea Britanie după ce Kate a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Regele Charles: "Este un act de curaj"

Luna trecută, Regele a făcut un anunț pentru un bucătar care ar urma să lucreze în principal la Palatul Buckingham, dar trebuia să fie dispus să gătească și la alte reședințe regale, precum Balmoral și Palatul Holyroodhouse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si