Regele Charles și Prințul Harry vor vorbi din nou săptămâna viitoare, după ce un apel telefonic cu ocazia împlinirii a 75 de ani a Majestății Sale a marcat o „schimbare” de ton și un „punct de cotitură” între pereche, transmite presa engleză.

Citește și: Regele Charles va ține primul său Discurs al Tronului, ca monarh. Eveniment important în întreaga lume

Potrivit Daily Mail, ducele de Sussex și-a sunat ieri tatăl la împlinirea a 75 de ani, pentru a-i ura "La mulți ani".

Gestul și tonul discuției l-au încurajat pe monarhul britanic să spere la refacerea relației cu "fiul risipitor".

Surse din casa regală relatează că a fost o conversație caldă și prima conversație telefonică între tată și fiu în ultimele șase luni.

Regele a fost copleșit după ce nepoții Archie și Lilibet i-au cântat "La Mulți Ani" bunicului lor în prima conversație telefonică din șase luni.

Ar fi vorba de un „moment de cotitură” în relația dintre Charles și Harry, titrează Dail Mail.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Archie și Lilibet i-au cântat "La multi ani!" regelui Charles 

Archie și Lilibet i-au cântat "La multi ani!" regelui Charles 

Regele Charles al III-lea a împlinit 75 de ani

Luni după-amiază, Regele Charles s-a oprit la petrecerea aniversară organizată de The Prince's Foundation la Highgrove Gardens.

Regele a împlinit marți 75 de ani, iar organizația sa de caritate educațională a ținut să organizeze evenimente festive cu acest prilej.  

Regele a împărțit feliile din tortul uriaș cu care l-au așteptat membrii fundației regale.

Regele Charles al III-lea a împlinit 75 de ani

Regele Charles al III-lea a împlinit 75 de ani

Sursele citate de presa britanică spun că și Meghan Markle a vorbit și cu socrul ei pentru a-și transmite urări de sănătate din California.

Iar copiii cuplului, Archie și Lilibet, au înregistrat un videoclip cu ei înșiși cântând La mulți ani bunicului lor, a informat ziarul Telegraph.

Se spune că Charles și Harry au avut un contact minim timp de luni de zile, în special de la lansarea cărții de Memorii a lui Harry, publicată în ianuarie, și a unui serial Netflix, care a fost lansat în luna anterioară.

Citește și: Reţete pentru Postul Crăciunului 2023: Cele mai gustoase mâncăruri

S-au spus cuvinte dure la acel moment la adresa relației dintre Harry și tatăl său, iar Casa regală i-a reproșat mezinului că a spălat rufele familiei în public.

Nu se știe cum va afecta orice apropiere viitoare între cei doi o nouă carte-bombă a biografului din Sussex, Omid Scobie- care a susținut că legăturile lui William și Harry sunt „rupte” și că „nu mai există întoarcere”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si