Close sidebar
Close sidebar

Doliu mare în lumea maneliștilor. Un cunoscut impresar a fost răpus de virusul Sars-Cov-2

Paul Iova, cunoscut drept „Regele manelelor” a murit. Bărbatul a fost infectat cu virusul COVID-19 și a pierdut lupta cu viața. Anunțul a fost făcut de fiica sa, pe rețelele de socializare.

Georgiana Balaban,

Regele manelelor Ion Petrișor a murit. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul intitulat drept Ion Petrișor s-a infectat cu Sars-Cov-2 în închisoare. El era condamnat la 11 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârşirea a numeroase infracţiuni, printre care şantaj, înşelăciune şi tâlhărie calificată. „Regele maneliștilor” a pierdut lupta cu viața, chiar dacă medicii au încercat din răsputeri să-l salveze. Fiica sa, Kristiana Rustem a publicat un mesaj extrem de dureros pe rețelele de socializare și nu-și poate reveni din șoc: „De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu să te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”.

Condoleanțe față de familia manelistului și-au exprimat și Babi Minune, dar și Liviu Puștiu.

„Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine”, a scris și Liviu Puștiu pe Facebook.

Citeste si: Doliu în presă. A murit unul dintre cei mai respectați jurnaliști, răpus de COVID

Babi Minune își plânge și el nașul: „Odihnește-te în pace suflet bun, nașul meu😭😭😭😭😭!”.

Citeste si: VIDEO| Preot mort în noaptea Învierii. S-a prăbușit în fața credincioșilor

Cine a fost Paul Iova- cunoscut drept Ion Petrișor

Ion Petrișor a fost un celebru impresar al mai multor maneliști din România. În anul 2017, zece persoane din gruparea condusă de Paul Iova au fost arestate după ce, la percheziţii, procurorii au găsit bani, arme, dar şi echipamente tactice specifice forţelor de intervenţie. Impresarul a primit în prima instanță 7 ani de pedeapsă. Procurorii DIICOT au făcut apel și a fost condamnat, apoi la 11 ani și 6 luni de închisoare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

A murit Ion Petrișor. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Doliu mare la „Puterea Dragostei”. Vestea a picat ca un trăznet

„Regele maneliștilor” a primit decizia definitivă de curând. El a primit condamnarea dură după ce a constituit un grup infracţional organizat. Nici complicii lui nu au scăpat. Conform procurorilor, acestea sunt pedepsele primite de „Lotul Iova”, cu mențiunea că doi dintre inculpați au murit între timp:

Iova Paul – a decedat.
Iova Aurel – 7 ani şi 8 luni închisoare.
Filipescu Alexandru Ionuţ – 3 ani şi 10 luni închisoare.
Iova Gabriela – 3 ani închisoare cu suspendare.
Dumitrescu Cristian Marius – a decedat
Cozianu Grafi Lucian – 1 an, 6 luni şi 417 zile închisoare.
Revocă liberarea condiționată dispusă față de inculpatul Balcan Marian – 5 ani, 8 luni închisoare şi 1.128 zile închisoare.
Tănase Cristian – 1 an, 6 luni şi 751 zile închisoare.

„O parte a infracţiunilor reţinute în sarcina inculpaţilor au fost comise prin acte de violenţă fizică şi psihică exercitate împotriva unor persoane incapabile să reclame aceste agresiuni întrucât, fiind implicate la rândul lor în activităţi ilicite, nu îndrăzneau să solicite protecţia organelor judiciare, aspect speculat de inculpaţi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În baza unei minuţioase organizări în plan logistic, deţinând un veritabil arsenal de bunuri aflate în mod uzual în dotarea organelor de anchetă, maeştri în arta disimulării şi buni cunoscători ai unor metode şi tehnici de intervenţie specifice poliţiei, inculpaţii nu au ezitat să-şi decline, în mod fals, astfel de calităţi oficiale”, precizau procurorii.

Ion Petrișor era căsătorit și avea copii. Unul dintre fii săi este Relu Puștiu, un cântăreț de manele. Impresarul a fost prieten bun cu Nicolae Guță. Mai mulți maneliști i-au adus omagii pe pagina lor de Facebook.

Citeste si: Doliu în sportul românesc de Paște! A murit o legendă a fotbalului! Era infectat cu Covid-19

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI