Close sidebar
Close sidebar

Regele Mihai si-a platit fiica si ginerele ca sa faca PR pentru Casa Regala! Principesa Margareta a avut un salariu mai mare decat Radu Duda!

Radu Duda a fost angajat al Guvernului, desi era si reprezentant al Casei Regale.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Radu Duda, sotul principesei Margareta, fiica Regelui Mihai, a fost numit de premierul Adrian Nastase, in 2002, in functia de Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, post din care a demisionat in 2008. Sarcina lui Duda era sa promoveze imaginea Romaniei prin mass-media, in mediile intelectuale, de afaceri si in fata oamenilor politici din statele membre NATO. In atributiile sale intra totodata promovarea intereselor Romaniei pentru integrarea in Uniunea Europeana, incurajarea investitiilor straine in Romania si promovarea culturii si istoriei Romaniei.

Radu Duda a ocupat un post in Guvernul Romaniei Pentru toate aceste activitati, Duda a incasat, conform ultimei sale declaratii de avere, din 2008, un salariu de 35.122 de lei. Pe langa diurnele de cateva mii de euro, Duda a trecut la rubrica de venituri si o alta suma, 50.019 lei, iar in dreptul acesteia a trecut explicatia “MS Regele Mihai-Donatie pentru cheltuieli de reprezentare 2007”.
Asta inseamna ca Duda facea un del de PR si pentru Guvern, dar si pentru Casa Regala, doar ca Regele Mihai era mai generos cu ginerele sau decat statul roman. Si Principesa Margareta a incasat bani de la tatal ei, Regele Mihai oferindu-i acesteia, tot ca “donator pentru cheltuieli de reprezentare”, suma de 84.000 de lei, adica 7.000 de lei pe luna!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Principesa Margareta s-a maritat cu Radu Duda in 1996

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI