Close sidebar
Close sidebar

Reghe a dezvăluit ce relație are cu fiul său cel mic, Bebe: „Sufăr și mă doare”

Antrenorul a vorbit despre divorțul de Anamaria Prodan și a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre fiu său, Bebe.

Diana Bostan,

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre relația cu fiul său, Bebe.

[Sursa foto: Captură YouTube- Podcast Cătălin Măruță]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au spus adio după o căsnicie de 15 ani. Cei doi au împreună un băiat, Laurențiu Reghecampf Jr. sau Bebe, așa cum este alintat, dar și copii pe care ceo doi îi au din căsniciile anterioare.

Reghe, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre fiu său, Bebe

Reghe a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit pentru prima data despre divorțul de Anamaria și despre relația pe care o are cu fiul său.

Citeste si: Cum arată Andra Voloș la o lună după operația de liposucție:: “Pot să mănânc cât vreau”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Antrenorul a vorbit cu ochii în lacrimi despre Bebe, fiul celor doi: „Da, pentru că sufăr și mă doare. Pentru că nu vreau ca el să citească declarațiile și tot ce se scrie. Stă mereu cu telefonul în mână. Eu știu că el suferă.Anamaria face lucruri care o să îi dăuneze lui Bebe, pentru că eu sunt tatăl lui până la urmă.

Ce ar fi să spun și eu acum lucruri pe care le făcea ea? Că știu lucruri, după 15 ani de relație…(..) Anamaria are talentul de a manipula lumea”.

Antrenorul a dezvăluit că își vizitează băiatul la antrenamente

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că relația sa cu Bebe s-a răcit în urma scandalului, dar că îl vizitează pe micuț la antrenamente.

Citeste si: Despărțirea momentului în showbiz-ul internațional

„Relația mea cu el e una foarte bună, dar din cauza acestui conflict cu Anamaria, el suferă. Și așa a intervenit și o mică răceală.(..) Sufăr pentru că nu mi-e uşor să aud că nu îmi pasă de copil. Mă doare. Ştiu cât suferă Bebe. Evit să îi fac rău, să fie implicat în anumite chestii.

Aş putea să îi fac procese peste procese Anei. Ea ştie acest lucru. Mă şantajează cu Bebe. Este singurul atu pe care îl are cu mine. Am mers mereu să îl văd la antrenamente, dar am evitat să merg acasă la Snagov.(..) Cine l-a înscris pe Bebe la şcoală? Cine i-a plătit şcoala? Eu am fost. De multe ori nu am fost acasă ca să nu mă cert cu ea. Mă duc să îl văd un minut şi apare de nicăieri Anamaria. Parcă are un radar. Supunem copilul la un stres”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI