Scandalul dintre Reghecampf si Piturca este de notorietate, cei doi acuzandu-se de o multime de lucruri in ultimii ani, la mijloc intrand si Anamaria Prodan, sotia actualului tehnician stelist. Atacat de Piturca, Reghe i-a dat acestuia o replica devastatoare la inceputul lunii:  "Cand spune ca la Snagov se stiau dinainte rezultatele, trebuie sa dovedeasca totul. Il anunt ca am inregistrat emisiunea in care a fost si a vorbit despre noi.

O am inregistrata si reprezinta o proba pentru mine impotriva lui la un eventual proces. Piturca e singurul antrenor de dupa 1989 care n-a dus Steaua in cupele europene. E singurul! Analizati cum vorbeste acest personaj. Acum vreo 6-7 ani, din greseala, si-a impuscat un coleg la vanatoare. Intelegeti ce vreau sa spun si va dati seama cu cine aveti de-a face!", a tunat Reghe, chiar inainte de a depune o actiune in instanta impotriva rivalului sau. 
Interesant este faptul ca daca despre momentul in care Piturca ar fi impuscat pe cineva din greseala nu se stiu amanunte, in schimb exista un episod in care Piti a participat la o vanatoare care s-a terminat prost pentru el! La sfarsitul lunii noiembrie 2005, "Gazeta sporturilor" a publicat informatia ca Piturca, pe atunci selectionerul echipei nationale, ar fi fost impuscat superficial la o partida de vanatoare desfasurata langa Craiova, in padurea Radovan.
Potrivit presei locale, seful Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, comisarul Georgel Enescu, a afirmat ca autoritatile s-au sesizat din oficiu, declarand ca la vanatoarea de mistreti au participat opt persoane, printre care Victor Piturca si fratele sau, Eugen, Sorin Iordache, viceprimar al Craiovei, si Doru Arabu. "Am luat legatura la Bucuresti, cu colegii nostri, pentru a ne interesa de starea de sanatate a domnului Piturca. Tot ce pot sa va mai spun este ca am inteles ca domnul Piturca a plecat mai devreme de la vanatoare.
Cercetatrile sunt in curs".
 
In ciuda faptului ca nimeni dintre cei implicati nu a confirmat incidentul, "Gazeta sporturilor", citand surse bine informate, a sustinut pana la capat ca vanatoarea s-a incheiat cu o mare sperietura pentru Victor Piturca, impuscat din greseala cu o alica in picior, rana fiind mai degraba superficiala. Initial, cel care fusese acuzat ca l-ar fi impuscat pe selectioner a fost primarul de atunci al Craiovei, Antonie Solomon, dar acesta a marturisit ca s-a intalnit cu Piturca in sambata aceea, dar doar la primarie, in cadrul unui eveniment oficial. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si