Incepand de astazi, 9 Mai, se reintroduce plata calatoriei prin SMS. Pentru a utiliza acest serviciu trebuie sa dai un SMS la numarul 7458, serviciul fiind valabil pentru abonamentul de o zi si calatoriile pe liniile Expres 780 si 783. "Acest instrument de plata este flexibil, rapid si comod si se adreseaza in primul rand celor care calatoresc ocazional in Bucuresti, dar si tinerilor. Vor urma si alte masuri care vor crea conditii civilizate de transport si vor dovedi atasamentul RATB fata clientii sai", spune Radu Paul Orzata, directorul general al RATB.



Plata poate sa fie facuta de pe orice tip de telefon mobil si de pe orice retea de telefonie mobila. Din pacate, momentan, aceasta modalitate nu este valabila pentru mijloacele de transport ale liniilor preorasenesti.

Pretul pentru abonamentul de o zi este de 1,65 euro+TVA (8,79 lei, TVA inclus). Pretul pentru o calatorie pe liniile expres este de 0.75 euro+TVA (3,99 lei, TVA inclus).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si