Elle Edwards, în vârstă de 26 de ani, sărbătorea împreună cu prietenii când un bărbat înarmat a deschis focul în pub-ul Lighthouse din Wallasey Village, Wirral, UK.

Citește și: Patroana unui salon de coafură, legată de pat la ATI după ce a lovit și scuipat personalul medical

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de miezul nopții, chiar în Ajunul Crăciunului, potrivit Sky News.

Elle Edwards

Elle Edwards, ucisa accidental

[Sursa foto: Sky News]

Se presupune că Elle Edwards nu ar fi fost ținta intenționată a atacului, care a avut ca rezultat și patru bărbați răniți. 

Procesul uciderii lui Elle Edwards

Un tânăr de 22 de ani, care este acuzat că a ucis-o pe Elle Edwards a pledat nevinovat miercuri, 6 aprilie.

Connor Chapman se confruntă cu un total de nouă infracțiuni în legătură cu împușcăturile din pub-ul Lighthouse din Wallasey Village.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. O pisică sare pe un imam în timpul rugăciunii de Ramadan

În cadrul audierii de astăzi de la Liverpool Crown Court, Connor Chapman, care nu are o adresă fixă, a fost acuzat și de deținerea unui pistol-mitralieră Scorpion cu intenția de a pune viața în pericol, fapt pe care tânărul l-a negat.

Elle Edwards, destin frânt prea timpuriu 

Chapman se confruntă, de asemenea, cu acuzații împotriva lui pentru tentativa de ucidere a doi bărbați- Jake Duffy și Kieran Salkeld, precum și legat de rănirea intenționată cu intenția de a vătămare corporală gravă a lui Harry Loughran, Nicholas Speed și Liam Carr.

El a pledat nevinovat pentru toate aceste acuzații, inclusiv în privința furtului unei mașini Mercedes Clasa A, pe care a folosit-o în perioada 22-26 decembrie 2022.

Tatăl Ellei Edwards, Tim Edwards, a vorbit despre fiica sa „frumoasă și bună” și despre impactul devastator al pierderii acesteia.

Elle Edwards, ucisă la doar 26 de ani

„Era genul de persoană care atunci când intra în cameră, toată lumea privea spre ea, pentru că zâmbea mereu”, a spus el pentru Sky News.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Era foarte frumoasă, o ființă umană fantastică, cu o inimă de aur." El a spus că timpul scurs de la moartea ei neașteptată a fost cumplit, o „luptă”, deoarece familia nu poate să se adapteze la viața fără fiica iubită.

Citește și: VIDEO. "Am 54 de ani și așa arăt la plajă". Fotomodelul din Mexic le-a închis gura trolilor cu o apariție neașteptată

„Timpul se mișcă atât de repede”, a mai spus Tim, care a adăugat că de acum înainte Crăciunul nu va fi niciodată un moment de sărbătoare pentru el.

Martorii de la pub au încercat cu disperare să o salveze pe Elle, iar echipajul de prim ajutor a sperat să o resusciteze, dar fără succes. O nouă audiere preliminară în proces urmează să aibă loc pe 15 mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si