Vedeta care și-a obișnuit fanii cu un stil vestimentar extravagant, inconfundabil, va povesti, în exclusivitate, despre copilărie, adolescență, iubiri și, nu în ultimul rând, dragostea ei pentru modă, care a împins-o, nu de puține ori, la lucruri inimaginabile.

Află detalii ascunse din viața Ralucăi Bădulescu

Fiecare apariție a Ralucăi Bădulescu nu poate trece neobservată, vedeta și-a obișnuit publicul cu un stil care a consacrat-o, s-a reinventat de fiecare dată și a intrat în sufletele românilor prin efervescență și sinceritatea debordantă.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență, cu ediția de aseară “Survivor România”- Faimoșii au ieșit învingători, în jocul pentru recompensă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Raluca Bădulescu și Denise Rifai

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a trecut prin experiența de corporație, ca trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a trăit pentru modă și muzică. Personalitate complexă, care nu încetează să surprindă, acesta  va oferi publicului detalii necunoscute încă despre cariera sa în corporație, înainte de a cunoaște tainele televiziunii, dar și despre căsniciile sale, explicând și  de ce nu a preluat numele soților săi.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” petrece alături de Costel Biju. Ce a transmis bruneta

Ce întrebări incomode îi va adresa Denise Rifai, Ralucăi Bădulescu

„Ce avantaje ți-a adus statutul de fiică de politician?”, „Te-ai căsătorit cu Vali Pungă de dragul copilului?”, „De ce nu ai luat numele soților tăi?”, „Ai profitat de prietenia lui Cătălin Botezatu?”, „Ți-a fost rușine de tatăl tău din cauza decolateului exagerat?”, „Ce se ascunde în spatele zambetului tău?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ralucăi Bădulescu în ediția de

marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denisei Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si