Tânărul, cunoscut sub numele de Kobe, a dezvăluit că regretă amarnic decizia sa de a-și face operația de schimbare a sexului.

Acesta a fost sfătuit de persoane transexuale mai în vârstă să „joace cartea sinuciderii” pentru a primi tratament, ceea ce a fost greșit.

Citește și: Actrița Gal Gadot a surprins pe toată lumea cu noul rol pe care îl face după "Femeia fantastică"

Kobe a început un tratament cu hormoni de blocare a pubertății la 13 ani și a fost operat pentru îndepărtarea testiculelor la 19 ani.

Acum suferă de dureri severe ale coloanei vertebrale, despre care se teme că ar putea fi osteoporoză, blocantele pubertății fiind legate de leziuni osoase. De asemenea, are probleme digestive severe, potrivit Daily Mail.

Cum s-a decis Kobe să facă operație de schimbare de sex

Într-o declarație pentru Fox News, Kobe a mărturisit că, în ciuda gândurilor sale de a fi trans, acum își dă seama că era un băiat homosexual „efeminat”, căruia îi plăcea să se joace cu păpuși Barbie, dar care se simțea inconfortabil cu sexualitatea lui.

Citește și: Prins de polițiștii din România, după ce italienii l-au acuzat de trafic de droguri. Bărbatul reținut în București este din Tunisia

Tânărul a precizat că dacă nu ar fi fost „îndoctrinat” de ideologia de gen, probabil că nu ar fi apelat la operație și tratamente și ar fi rămas ca atare.

Kobe, înainte de operația de schimbare de sex

Kobe, înainte de operația de schimbare de sex

[Sursa foto: Sky News]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Kobe a spus: „Am fost întotdeauna un băiat efeminat, am fost foarte feminin în copilărie. Mi-au plăcut Barbie, mi-a plăcut rozul. Am fost victima îndoctrinării și am văzut asta ca o cale de ieșire din homosexualitatea mea”, a mai declarat tânărul.

Kobe a amenințat cu sinuciderea ca să-și convingă părinții

La unsprezece ani, el a spus că le-a spus părinților săi că este transgender, fiind rapid respins de aceștia.

Abia câțiva ani mai târziu, la vârsta de 13 ani, Kobe a apărut din nou drept transgender și a folosit „tactici de sinucidere” pentru pentru a fi lăsat să facă tranziția.

El a spus: „Am început să folosesc tacticile de sinucidere, tranziția sau moartea. Este o mentalitate atât de nesănătoasă".

„Oamenii trans în vârstă ne învață să spunem acele lucruri pentru a primi îngrijire medicală și toate procedurile”, a explicat el.

Tratamentul cu hormoni, urmat de castrare 

Ulterior, i-au fost administrați hormoni cu rol de blocare a pubertății, apoi estrogen la vârsta de 16 ani, iar la 19 a fost castrat.

În ciuda acestui parcurs, Kobe a precizat că nu l-a ajutat cu nimic pentru sănătatea sa mentală și a pierdut timpul.

Kobe a continuat: „Inițial mi-am spus: „Wow, asta este atât de grozav! Sunt blocat în tranziția mea, dar apoi totul a început să se dezintegreze și nu am mai putut ignora complicațiile”.

„Nu puteam ignora că m-am mutilat cu permisiunea unui psihiatru. E o nebunie acum, privind înapoi. E doar autovătămare”, s-a destăinuit tânărul.

Tânărul Kobe a devenit femeie, dar acum vrea să fie bărbat din nou

Tânărul Kobe a devenit femeie, dar acum vrea să fie bărbat din nou

Kobe a oprit tratamentul cu hormoni de câteva luni, însă, în timpul interviului pentru Fox News, acesta a fost întrerupt de câteva ori datorită unor probleme de cogniție și concentrare ale interlocutorului.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

O altă urmare a operației de castrare este faptul că, în lipsa gonadelor, Kobe va trebui să ia testosteron artificial pentru tot restul vieții.

Când a luat testosteron, el a spus: „Mă simt din nou în viață. Mă simt încrezător. Pur și simplu, mă simt grozav. Acest lucru arată că hormonii de sex încrucișat sunt dăunători”.

În ceea ce privește planurile sale de viitor, el a spus: „Trebuie să mă reconectez la lucruri de care obișnuiam să mă bucur înainte de a fi absorbit de toate acestea. Atunci când am trăit ca transexual, nu aveam hobby-uri sau interese, nu aveam nimic cu adevărat. Deveneam o caricatură a unei femei”, a continuat Kobe.

„Încerc să-mi revendic bărbăția acum. Este greu. Am sâni, mi s-au dezvoltat șoldurile ca unei femei pentru că am început estrogenul de tânăr. Craniul meu nu s-a masculinizat niciodată”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si