Pamela Anderson a mărturisit în cadrul unui interviu ce tip de relație a existat între ea și Putin. Actrița a anunțat că ea este cea care l-a abordat pe președintele rus.

Blondina a oferit un interviu, în ultima perioadă, în care a făcut declarații inedite. Ea a anunțat ce legătură a avut cu liderul de la Kremlin.

Citeste si: Stare de criză: Ce înseamnă această măsură pentru România?

Pamela a lucrat cu organizația pentru drepturile animalelor PETA și a luptat împotriva tratamentului inuman al puiilor de focă la nivel internațional. Așadar, acesta a fost motivul pentru care l-a abordat pe liderul de la Kremlin. Vedeta a afirmat că i-a scris rusului pentru a-l ruga să oprească importul de produse realizate din foci, iar președintele, nu numai că a fost de acord, dar a și blocat importul.

Citeste si: Rusia face un avertisment pentru România. Ce interdicție a primit țara noastră de la oficiali

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a declarat actrița.

El a acceptat să facă ilegal acest lucru, apoi a durat doar un an până să fie adoptată legislația care să înceteze importul de produse realizate din foci.

Ce a vorbit Pamela Anderson a doua oară cu Putin

Blondina a declarat că i-a mai scris încă o dată lui Vladimir Putin. Ea l-a mai abordat pe politician, dar tot în scopuri profesionale.

Citeste si: Uniunea Europeană pregătește noi sancțiuni împotriva Rusiei

Pamela i-a cerut președintelui să blocheze navele care transportau carne de balenă, care provine dintr-o specie pe cale de dispariție. Prin urmare, liderul de la Kremlin a fost din nou de acord cu Pamela Anderson.

După aceste întâlniri, Pamela Anderson a fost chemată de acesta la o inaugurare.

relația dintre pamela anderson și vladimir putin

Vladimir Putin și Pamela Anderson.

[Sursa foto: Facebook]

Actrița spune că a avut o relație excelentă cu Rusia, dar cu toate acestea, nu a acceptat să participe la inaugurare.

„A vrut să vin la o inaugurare și să-i dau flori... Eu nu am făcut asta. Evident, am fost uneori împreună în același loc... Am avut o relație grozavă cu Rusia”, a spus Pamela Anderson.

Citeste si: Ucraina: O fetiță de doar șapte ani a murit după ce școala în care se afla a fost bombardată de armata rusă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si