Close sidebar
Close sidebar

Legătura dintre Pamela Anderson și Vladimir Putin: „Putin a fost de acord cu mine”

Noi detalii ies la iveală despre Vladimir Putin. Pamela Anderson a dezvăluit ce legătură a existat între ea și celebrul președinte rus.

Georgiana Balaban,

Pamela Anderson a făcut declarații despre Vladimir Putin.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pamela Anderson a mărturisit în cadrul unui interviu ce tip de relație a existat între ea și Putin. Actrița a anunțat că ea este cea care l-a abordat pe președintele rus.

Blondina a oferit un interviu, în ultima perioadă, în care a făcut declarații inedite. Ea a anunțat ce legătură a avut cu liderul de la Kremlin.

Citeste si: Stare de criză: Ce înseamnă această măsură pentru România?

Pamela a lucrat cu organizația pentru drepturile animalelor PETA și a luptat împotriva tratamentului inuman al puiilor de focă la nivel internațional. Așadar, acesta a fost motivul pentru care l-a abordat pe liderul de la Kremlin. Vedeta a afirmat că i-a scris rusului pentru a-l ruga să oprească importul de produse realizate din foci, iar președintele, nu numai că a fost de acord, dar a și blocat importul.

Citeste si: Rusia face un avertisment pentru România. Ce interdicție a primit țara noastră de la oficiali

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a declarat actrița.

El a acceptat să facă ilegal acest lucru, apoi a durat doar un an până să fie adoptată legislația care să înceteze importul de produse realizate din foci.

Ce a vorbit Pamela Anderson a doua oară cu Putin

Blondina a declarat că i-a mai scris încă o dată lui Vladimir Putin. Ea l-a mai abordat pe politician, dar tot în scopuri profesionale.

Citeste si: Uniunea Europeană pregătește noi sancțiuni împotriva Rusiei

Pamela i-a cerut președintelui să blocheze navele care transportau carne de balenă, care provine dintr-o specie pe cale de dispariție.

Prin urmare, liderul de la Kremlin a fost din nou de acord cu Pamela Anderson.

După aceste întâlniri, Pamela Anderson a fost chemată de acesta la o inaugurare.

Vladimir Putin și Pamela Anderson.

[Sursa foto: Facebook]

Actrița spune că a avut o relație excelentă cu Rusia, dar cu toate acestea, nu a acceptat să participe la inaugurare.

„A vrut să vin la o inaugurare și să-i dau flori... Eu nu am făcut asta. Evident, am fost uneori împreună în același loc... Am avut o relație grozavă cu Rusia”, a spus Pamela Anderson.

Citeste si: Ucraina: O fetiță de doar șapte ani a murit după ce școala în care se afla a fost bombardată de armata rusă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI