In urma cu 9 ani, o filmare cu caracter pornografic zguduia din temelii Biserica Ortodoxa din Romania. Protagonistii erau Teoctist Nichitean, care slujea la Arhiepiscopia Bucurestilor si Ticu Constantin, un tanar homosexual in varsta de 22 de ani la vremea aceea.

Tanarul le-a povestit jurnalistilor Libertatea cum a ajuns sa intretina relatii intime cu preotul chiar in chilia acestuia de pe Dealul Mitropoliei.

"Am avut o relatie frumoasa, timp de doua luni, mergeam aproape zilnic la el in Chilie, la Patriarhie, si faceam sex.

V-o poate confirma si o prietena de-a mea. La inceput ma invita el, dar mai apoi mi-a spus ca pot veni oricand vreau eu, ca nu e nicio problema, ca la el in chilie vin foarte multi oameni.

-Ati facut sex in chilie?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Da. De foarte multe ori. Faceam sex cu perversiuni. Oral si anal. ii faceam si eu lui, si el mie. M-am indragostit de el foarte tare si el ma iubeste. imi spunea ca sunt persoana care l-a schimbat foarte mult. imi spunea ca ma doreste, iar eu ii ziceam ca vreau sa renunte la preotie ca sa fim numai noi, sa plecam undeva departe… Dar el imi zicea ca nu se poate, ca o sa fim toata viata impreuna, dar ca nu va renunta la preotie."

-Ce-i placea?

"Ii placea foarte mult sa il musc de sfarcuri, sa-l mangai… Se excita la nebunie cand ma masturbam in fata lui. si el o facea in fata mea… Este cel mai bun barbat din viata mea si va spun sincer ca am avut cam 100 de relatii de tip homosexual.

In urma acestui scandal, Teoctist Nichitean a fost exclus o perioada de Biserica. 

"Parintele", care acum slujeste intr-o manastire din Teleorman, a declarat reporterilor SPYNEWS ca si-a spalat pacatele prin rugaciune, dar si cu ajutorul unei "cereri de iertare", care a fost semnata de superiori. Asa ca, in timp ce Patriarhia sustinea sus si tare ca protagonistul scenelor gay nu mai face parte din randul clericilor, acesta si-a vazut in continuare de treaba, cu cele sfinte, chiar in sanul Bisericii.

Intreaga poveste AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si