Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Repetiții intense pentru Ziua Marinei. Marți, 15 august, românii sunt așteptați pe faleza din Constanța

A început numărătoarea inversă pentru Ziua Marinei. Astăzi au loc repetiții pe mare cu navele, dar și exerciții cu militarii care vor defila pe faleza din Constanța.

Redactia Stirile Kanal D,

Repetiții intense pentru Ziua Marinei. Marți, 15 august, românii sunt așteptați pe faleza din Constanța

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Pregătiri intense pentru Ziua Marinei Române

„Se fac ultimele pregătiri pentru cea mai așteptată zi de la malul mării, Ziua Marinei Române. Din păcate, vremea nu i-a ajutat pe marinari să se desfășoare așa cum și-au propus. Repetițiile au început în urmă cu puțin timp, iar antrenamentele au loc atât pe faleza Cazinoului, cât și pe mare. Practic este o repetiție la ceea ce se va întâmpla marți, de Ziua Marinei.

Marinarii vor defila aici pe faleza Cazinoului din Constanța, alături de orchestra Forțelor Navale Romne. Se pregătesc și diverse exerciții de mănuire și îndemânare.

Apoi navele ieșite în largul mării se vor alinia pentru paradă.

Bine de știut este că turiștii nu trebuie să vină doar aici ca să le vadă, pentru că, marți ele vor defila pe mare până la Năvodari și înapoi. Prezentă la Ziua Marinei Române va fi și o corvetă turcească care va putea fi vizitată sâmbătă, în portul militar Constanța.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Așadar, va fi și un show aviatic. Mai multe aeronave vor trece deasupra plajei și a falezei în survol la mică altitudine. Vor face mai multe tururi și vor saluta mulțimea.

Marți, pe 15 august, turiștii și localnicii sunt așteptați pe faleza Cazinoului pentru a lua parte la cea de-a 121 aniversare a Zilei Marinei Române.

La ceremonie este așteptat și președintele României, Klaus Iohannis. Ziua se va încheia cu retragerea cu torțe a marinarilor și cu un spectacol de artificii și de drone.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI