Close sidebar
Close sidebar

Replici taioase intre Laura Chiriac si Denise Rifai! "Din ce o sa va luati pantofi? Din salariul de primar?" / "Nu am remuneratie momentan, dar ma ajuta familia!"

Scandal mai ceva ca la circ intre jurnalista Denise Rifai si actuala candidata ALDE la Primaria Sectorului 1, Laura Chiriac.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Cele doua foste colege s-au contrat in direct la Realitatea TV, iar spectacolul oferit a fost unul spumos, demn de emisiuni tabloide. Denise Rifai si-a pus invitata in diferite situatii limita cu intrebarile pe care le-a adresat, iar Laura Chiriac a iesit cu greu din corzi. "Eu va stiu o femeie rafinata careia ii plac gentile si pantofii scumpi. Din ce o sa vi le procurati? Din salariul de Primar? Acum, din ce va intretineti? Aveti salariu", a fost intrebarea care a iritat-o initial pe Laura Chiriac.
"Momentan sunt platita ca purtatoare de cuvant a ALDE. Nu este o suma fixa, dar este ok. Nu am un salariu stabilit momentan, dar ma ajuta familia.", a replicat candidata ALDE la alegerile locale de la Sectorul 1.

Dialogul a devenit mai acid atunci cand s-a pus problema transportului elevilor catre scoli, transport care in Sectorul 1 nu exista din cauza strazilor inguste dintre blocuri, strazi care nu sunt accesibile mijloacelor de transport in comun.
"O sa gasim o solutie in acest sens. Copiii sunt foarte importanti intr-o familie si facem cumva. Infiintam niste puncte la capatul aleilor, acolo unde bunicii sau parintii ii pot aduce pe micuti la autobuz", a fost abordarea oferita de Laura Chiriac, moment in care a fost atacata dur de catre Denise Rifai:" Dar eu stiu ca dumneavoastra nu aveti copii. E greu sa vorbiti cand nu va confruntati cu problema asta".


In cele din urma, emisiunea a continuat pe un ton mai moderat, dar cele aproape 10 minute de "scandal" au fost de-a dreptul fabuloase.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI