Deși cel de-al doilea sezon Exatlon s-a încheiat de câteva luni bune și aproape toți concurenții și-au dat mâna după întoarcerea în țară, între Iulian Pîtea și Monica Roșu pare să mai există încă o rivalitate. Cei doi foști adversari s-au aflat împreună în platoul emisiunii Fan Arena și s-au contrazis în direct.

Lili Sandu a deschis subiectul noilor veniți și fosta Faimoasă Monica Roșu și fostul Războinic Iulian Pîtea au avut opinii diferite.

„Noi am primit întăriri după o perioadă mai lungă de timp, ei au primit mai repede”, a spus Monica Roșu.

„Principala scuză era că nu aveau echipa completă”, a intervenit Iulian Pîtea.

„Dar nu era o scuză, era un adevăr”, a replicat Cristina Nedelcu, cea mai bună prietenă din competițe a Monicăi Roșu, gimnasta cu care ea se știa încă din copilărie.

„Am încercat să le dăm toate tips-urile, toate ponturile. Evident este destul de ciudat ca cei noi să se integreze la fel de repede, noi fiind de o lună acolo. Nici noi nu am făcut-o repede, pentru că ne-a luat și nouă timp”, a spus Monica Roșu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Dacă intri destul de târziu în competiție, ești foarte bine pregătit sau ai capacitatea să te adaptezi foarte repede, ceilalți sunt deja foarte obosiți.(...) Nu ai timp să te adaptezi, dar dacă intri undeva la mijloc...”,

a completat Cristina Nedelcu.

„Aici țin să te contrazic. E foarte greu să te adaptezi, indiferent din ce sport vii. Când ajungi la Exatlon, totul este diferit”, a contrazis-o Iulian pe gimnastă.

Citeste si: Exatlon 18 februarie. Giani Kiriță, enervat la culme! Nu s-a mai putut stăpâni și i-a făcut cu ou și cu oțet pe Războinici: „Cum să emit pretenții, când...?”

Citeste si: Exatlon 18 februarie. Schimb dur de replici între Costin Gheorghe și Giubi! A fost nevoie de intervenția lui Mario Fresh: „Băi, gata! Ce-aveți?!”

Citeste si: Exatlon 18 februarie. Cătălina Șeicaru nu-și mai poate stăpâni lacrimile: „În fiecare seară plâng”

Monica Roșu a intervenit și ea în discuție, ținându-i partea Cristinei Nedelcu. „ Dacă intri după o lună, eu cred că e perioada cea mai bună”, a spus ea.

Fostul Războinic nu s-a lăsat, însă, intimidat și și-a susținut punctul de vedere. „Eu sunt puțin sceptic... Nu poate să vină cineva după două luni jumătate și să te depășească. A venit Boboc și e un atlet foarte bun”, a argumentat el.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Depinde mult de persoana care vine și de cât își dorește și ce își dorește de la acest show. Dacă afli cu două săptămâni înainte că ai putea să te duci, știi pe ce să te antrenezi, știi dacă poți să arunci cu mingea, dacă poți să arunci cu cercul”, a spus Monica Roșu.

„Eu cred că și asta e degeaba, crede-mă pe cuvânt”, a răspuns Pîtea.

„Dar tu de ce ești... Zici că ești Gică-contra. La orice spun, nu ești de acord. Dacă vine după trei săptămâni eu zic că are șanmse foare mari să se adapteze foarye repede, sau într-un timp relativ ok și să reziste mai bine decât noi”, a ripostat gimnasta Monica Roșu, ușor iritată de fostul adversar.

Nu a fost singura tensiune dintre ei. Când Monica Roșu a spus că i-a plăcut și la baracă și că, în cele două luni petrecute acolo, s-a obișnui cu condițiile și chiar dormea mai bine, replica lui Iulian nu a întârziat să apară. „Vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri”, a replicat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si