Dragoș a fost invitat la ,,Culisele Iubirii''. Acesta a vorbit în principiu despre părerea sa despre Maria.

Acesta consideră că actuala concurentă nu ar avea ce să caute în competiție. 

Ce spune Dragoș despre Maria?

„Eu nu cred că își are locul acolo, a spus Drașos pentru Culisele Iubirii. Cred că a venit pentru altceva, a venit să se afirme, pentru partea economica.

Nu are rost să discutam voalat.

E o atracție fizica, un fitil cu George. Nu cred că rămân împreună, fac parte din zone diferite, e foarte greu. Nu cred în relația lor. Ea e foarte mica de ani și imatura. Nu am observat o caracteristica de apropiere intre ei doi. Intre Bianca și Adrian am simțit la început. La ei este o chestie de show. Nu este o relație falsa, ci forțată. Nu sunt atât de apropiați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Laura, îndrăgostită de Radu? Care sunt bănuielile Xeniei din Casa Iubirii?

M-a surprins că Nicoleta a fost nominalizata.

Cuplul lor, ce să zic, îmi amintesc că Nicoleta a zis că a venit pentru Sorin la început. Lucrurile pot continua într-un mod mai bun sau mai rău. Nu am nimic cu el, dar nici nu îl am la inima.

Este muncitor, este la locul lui. Nu am avut nicio altercație cu el.

Are alta gândire, suntem diferiți, prefer să nu intram în clinciuri. E problema lor”, a spus fostul concurent, potrivit Kanal D. 

Părerea lui Dragoș despre relația Mariei cu George

„Eu aș fi vrut să întâlnesc o fata matura. Foarte matura și pe subiect în Casa nu exista. Bianca a zis că sunt fete mai nebunatice. Măria nu mi se pare o fata matura. Am încercat să vorbesc cu ea, dar ea pune un zid. George este mai retras, eu sunt mai direct. Sunt anumite gesturi care pe femei le dau de gol, la Măria nu am văzut. 

Radu se joaca mult, e mai copilăros, mai nebun. Xenia are un soi de seriozitate. Nu îl văd cu Kinga. Ea e mai bărbătoasă. Femeia să conducă o relație, mai ciudat. Eu sunt prieten cu Nicolas, se potrivea cu Kinga. Cu ea am discutat, ea vrea un bărbat puternic, să o sprijine din toate punctele de vedere”, a declarat Dragoș.

Citeste si: Xenia a pus deja ochii pe Bogdan: „Sper să mă cheme în Camera Roșie”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si