Marinel și Ionuț folosesc toate armele care se îndreaptă spre Patricia. Andreea Mantea a început o discuție în care actorii principali sunt Marinel și Patricia. Întrebat dacă în opinia lui a deranjat o fată din emisiune, Marinel a răspuns sincer: „probabil că da”.

Marinel crede că a deranjat-o pe Patricia

Marinel a rostit numele Patriciei când a fost întrebat pe cine a deranjat din emisiune, arătându-se dezinteresat și dezamăgit.

„Am vrut să te cunosc. Nu ai vrut... pa, la revedere! Adică, cum? Și după vii tu să te întorci la mine”, ia reproșat Marinel Patriciei după aceasta a refuzat să se cunoască și a vrut să se întoarcă la el. 

„Nu m-am întors la tine. Băi, dar voi nu le luați ca atare lucruri?!”, a răspuns furioasă Patricia.

Citește și: Patrick este ironizat de băieții din casă. Ce cred aceștia despre relația lui cu Nona

Și Ionuț îi spune Patriciei că nu este o persoană asumată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Mă lași, că dacă mergea șmecheria acolo...

erai fiartă pe el, mă lași cu vrăjeala asta?”, ia spus Ionuț Patriciei, intervenind în discuția purtată de Marinel cu Patricia.

„Nu e adevărat!”, a răspuns Patricia.

Citește și: Momente tensionate în ”Casa Iubirii”. Un concurent a fost pedepsit după ce a dat informații din emisiune

„Te-ai întors mereu, și la chestia cu Laurențiu la fel, și cu Marinel la fel, măcar asumă-ți dacă faci un lucru!”, ia reproșat Ionuț Patriciei, acuzând-o că este o persoană neasumată.

„Băi, Patricia...”, adaugă Marinel, dezamăgit de ceea ce spune Patricia.  „Marinel, tu știi ce e în capul meu?!” , a adăugat, nervoasă, Patricia, citează kanald.ro.

Nona și Patricia, un nou schimb de replici acid: „Fată, te joci cu focul!”

Patricia ia declarat război Nonei și lansează acuzații ce o fac pe brunetă să-și piardă cumpătul. Andreea Mantea a intervenit între cele două.

După imaginile de la date-ul Nonei cu Patrick,  Patricia  a ieșit la atac, fiind rănită de respingerea lui Patrick.

Nona și Patricia au avut parte de un nou schimb de replici tăioase

Bruneta a ținut să menționeze faptul că  Patrick  este al ei și că nu va permite să nimănuiesc să-l jignească.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cele două concurente au adus în discuție și operațiuni estetice, Patricia spunând că ea va pune silicone cu banii munciți de ea.

Nona ia cerut explicații pentru insinuările sale, fiind gata să o învețe o lecție pe mai tânăra concurentă.

Citește și: Cristina este dezamăgită de atitudinea lui Radu: ”După date, mi se pare, nu știu, ai fost mai detașat, să spun așa”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si