Close sidebar
Close sidebar

Restrictii de trafic in capitala cu ocazia Zilei Nationale a Frantei

Politia Romana a anuntat intr-un comunicat de presa ca traficul rutier va fi inchis in data de 14 iulie in zona Piata Romana, pe strada Christian Tell, incepand cu ora 8:00 si pe strada Biserica Amzei, in zona Ambasada Frantei, incepand cu ora 14:00, pana la terminarea activitatilor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

”În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, cu ocazia „Zilei Naţionale a Franţei”, traficul rutier va fi închis în data de 14.07.2016 pe str. Christian Tell (între Piaţa Amzei şi bd. Dacia) începând cu ora 08:00 şi pe str. Biserica Amzei (între str. Mendeleev şi Calea Victoriei) începând cu ora 14:00 până la terminarea activităţilor.
Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră şi ale poliţiei locale”, se anunţă într-un comunicat transmis de Poliţia Română.
La ora 16.00 la Ambasada Franţei are loc o recepţie cu ocazia Zilei Nationale a Franţei, scrie realitatea.ro.

”În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, cu ocazia „Zilei Naţionale a Franţei”, traficul rutier va fi închis în data de 14.07.2016 pe str. Christian Tell (între Piaţa Amzei şi bd. Dacia) începând cu ora 08:00 şi pe str.

Biserica Amzei (între str. Mendeleev şi Calea Victoriei) începând cu ora 14:00 până la terminarea activităţilor.

Brigada Rutieră "solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră şi ale poliţiei locale”, se anunţă într-un comunicat transmis de Poliţia Română.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La ora 16.00 la Ambasada Franţei are loc o recepţie cu ocazia Zilei Nationale a Franţei, scrie realitatea.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI