Close sidebar
Close sidebar

Retea de prostitutie cu copile din centre de plasament in Piatra Neamt. Din greseala, una dintre minore a disparut

Retea de prostitutie cu minore. Asta au descoperit procurorii DIICOT in judetul Neamt. Tinerele proveneau din centre de plasament de tip familial. Opt persoane au fost retinute pana acum. Dintr-o greseala insa, una dintre minore a disparut iar, dupa ce ordonanta de retinere a expirat.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un elev model. Asa o descriu profesorii si asistentii pe tanara disparuta, suspecta de prostitutie. Provenea dintr-o familie dezbinata. Bunica o avea in grija.

"Pana in clasa a 9-a a fost o fetita foarte buna. Datorita acestui fapt a fost propusa de noi pentru cursuri de hair stilist la Piatra Neamt. Din februarie 2016 a inceput sa absenteze nemotivat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Viorel Stan, inspector scolar:
"A primit bursa pe luna septembrie, in care a venit la cursuri liceului si din luna octombrie a absentat si nu a mai primti bursa, in jur de 170, 180 de absente."

Asa a ajuns sa faca parte din retea. Fetele erau racolate din scoli speciale sau din centre de plasament.

 

Culmea, ancheta politistilor il vizeaza si pe un profesor de la scoala speciala din comuna Stefan cel Mare
Liliana Apachitei, director al liceului Stefan Cel Mare:

"Atitudini necorespunzatoare, mangaieri, ce stiu eu. In prima faza nu a recunoscut. Pe langa prima eleva a mai declarat si o alta fetita acelasi lucru. Si-a depus demisia unilaterala la secretariatul unitatii

22 de persoane au fost audiate.  8 sunt retinute insa oamenii legii au banuiala ca gruparea este mai mare. Grav este faptul ca indivizii nu au niciun fel de scrupule si profita de naivitatea minorelor. Copilele cu o situatie financiara precara, acceptau umilintele pentru sumele de bani pe care le primeau.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI