Se pare că un somn liniștit poate fi obținut foarte simplu. Un bionergoterapeut a dezvăluit rețeta unei băuturi miraculoase, care te va face să dormi profund. Licoarea o poți prepara acasă, rapid, din doar câteva ingrediente!

Băutura miraculoasă care te va ajuta să ai un somn liniștit

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit secretul băuturii miraculoase care te va face să ai un somn profund, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Se pare că băutura naturală care ajută la alungarea insomniilor se poate prepara acasă, din doar câteva ingrediente simple.

"Câteva picături consumate înainte de somn ajută în caz de insomnii, depresie sau stare de agitație. Se pot pune câteva picături într-o linguriță, în apă sau într-un cub de zahăr", a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii.

Băutura miraculoasă este uleiul de sunătoare, care are mai multe beneficii pentru sănătate, printre care tratarea gripelor, nevralgiilor, a hepatitei B sau a papiloamelor.

Citește și: Ce se întâmplă în organismul tău când consumi alcool, la plajă? Iată ce trebuie să faci pentru a nu-ți pune în pericol sănătatea

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Rețeta băuturii miraculoase, care te va face să dormi profud

[Sursa foto: istockphotos]

Uleiul de sunătoare se prepară în câțiva pași. Este o rețetă simplă, doar din câteva ingrediente.

Ai nevoie de flori de sunătoare, ulei de măsline sau ulei normal, vitamina E și două borcane.

Citește și: VIDEO Tulipanii de la Avrig încântă o mulțime de vizitatori! Turiștii și localnice au venit să se minuneze de frumusețea lor și să-i fotografieze

Rețeta băuturii miraculoase, care te va face să dormi profud

[Sursa foto: istockphotos]

"Uleiul de sunătoare se face foarte simplu. Trebuie să culegem doar florile, nu folosim toată planta. Umplem un borcan de un litru cu flori, le apăsăm puțin și turnăm peste ulei de măsline sau ulei simplu. Așezăm borcanul la soare, la geam, timp de două săptămâni. Din când în când, îl mai agităm. După două săptămâni, îl strecurăm și îl turnăm într-un borcan curat, de culoare închisă, apoi punem în el două sau trei picături de vitamina E, pentru că îl va ajuta să reziste mai mult" , a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si