Ingrediente:

o conopidă mică
o ceapă medie
4 crenguţe cimbru
4 căţei de usturoi, în coajă
3 linguri ulei de măsline
80 g parmezan ras
sare
piper

Mod de preparare:

Cuptorul se preîncălzeşte la 220 de grade Celsius.

Conopida se curăţă, se spală şi se taie bucheţele.

Bucheţelele se taie felii grosuţe, cam de o jumătate de deget, şi se pun într-o tavă întinsă, tapetată cu hârtie de copt.



Se adaugă ceapa tăiată în sferturi, usturoiul, crenguţele de cimbru, se stropeşte cu ulei de măsline şi se potriveşte de sare şi piper.

Se dă la cuptor 35-40 de minute. Din când în când se întoarce. Când s-a înmuiat conopida, se presară cu parmezan ras şi se întoarce în cuptor încă 10-12 minute, scrie feellikecooking.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si