Rețetă de conopidă pane la cuptor
Rețetă de conopidă pane la cuptor. Vă prezentăm o metoda de a gati conopida care sigur nu va da greș, este pane. Este simplă și extrem de gustoasă. Află cum se prepară!
Iată cea mai simplă și rapidă rețetă de conopidă pane la cuptor!
Citeste si: Reţeta de conopidă murată la borcan pentru iarnă
Mai intai, spalam bine conopida si apoi o desfacem buchetele. Le fierbem in apa cu sare pana se inmoaie putin (cam 5-6 minute). Intr-o oala mare punem apa la fiert cu sare, iar cand apa incepe sa fiarba, adaugam conopida si o lasam sa fiarba la foc mic circa 10 minute.
Apoi, dupa ce conopida s-a fiert, o scoatem din apa si o lasam sa se raceasca un pic.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Astfel, într-un castron batem ouale cu sare si piper. Luam fiecare bucata de conopida si o dam prin faina, ou si pesmet.
La final, asezam buchetelele de conopida in tava tapetata cu hartie de copt si coacem la temperatura de 180 de grade Celsius timp de 10-15 minute pana se rumenesc. Merge foarte bine cu sos de iaurt și usturoi sau cu salată.
Citeste si: Când se pune varza la murat? Reţeta secretă a bunicii