Aluat:

200 g faina
130 ml apa calda
8 g drojdie proaspata (1/4 cub)
1 lingurita sare
1 lingurita zahar (daca doriti mai dulce puteti pune mai mult)
ulei pentru uns si prajit

Umplutura:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

branza sarata

Mod de preparare

Se pune drojdia intr-un bol si se toarna apa (40°C).

Se dizolva drojdia in apa. Se adauga faina, sarea si zaharul. Se amesteca bine.

Citeste continuarea pe Kfetele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si