Potrivit culinar.bzi, pentru aceasta reteta de pasca fara aluat aveti nevoie de:

600 g branza de vaci grasa
100 g smantana
6 oua
300 g zahar
6 linguri faina
180 g unt, la temperatura camerei 100 g stafide
1 praf de copt
sare
coaja rasa de la o lamaie mare
2 linguri esenta de vanilie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Secretele ascunse într-o hartă veche de 400 de ani ar putea rezolva unul din cele mai mari mistere din istoria Americii- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Separati ouale. Frecati galbenusurile cu zaharul, untul si un praf de sare, peste care adaugati branza si smantana. Amestecati compozitia obtinuta cu praf de copt pana se fesfac cocoloasele.

Albusurile se bat spuma, iar dupa ce s-au intarit, adaugati-le in amestecul cu galbenus. Adaugati coaja de lamaie, vanilia, si stafidele. Pasca se lasa la cuptorul incalzit la 160 de grade aproximativ 40-45 de minute.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si