Această prăjitură nu are nevoie de coacere, este simplă şi foarte gustoasă.
Iată de ce ingrediente aveţi nevoie:
– 280 gr biscuiţi simpli, umpluţi cu cremă
– 280 gr de biscuiţi cu cremă, de cacao
– 130 gr de unt
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
– 200 gr ciocolată simplă
– 50 gr de arahide
– 50 gr de ciocolată albă
Mod de preparare:
Se pun biscuiţii într-un blender şi se macină mărunt (dacă nu aveţi blender, se pun biscuiţii într-o pungă şi se trece cu sucitoare peste ea).
Foarte important: biscuiţii se macină pe rând, cei simpli se pun într-un recipient, cei de cacao în alt recipient. De asemenea se macină şi arahidele. Se topeşte untul. După ce biscuiţii au fost măcinaţi mărunt se pun arahidele peste.
Apoi, în cele două recipiente cu biscuiţi măcinaţi se pune jumătate din cantitatea de unt topit şi jumătate de arahide.
Se pregăteşte tava, în care punem folie alimentară.
Se unge cu puţin ulei folia. Apoi vom aşeza primul strat format din biscuiţii de cacao amestecaţi cu unt. Peste stratul de biscuiţi cu cacao se adaugă stratul de biscuiţi simpli.
După ce a fost aşezat şi cel de-al doilea strat de biscuiţi, se pune ciocolată neagră topită pe deasupra. Apoi se pune ciocolata albă, pe care o amestecăm cu cea neagră.