Close sidebar
Close sidebar

Reţeta de prăjitură-fulger! Cum să pregăteşti cel mai gustos şi delicios desert

Ai poftă de ceva dulce, care să nu necesite o preparare îndelungată? Următoarea reţetă este pe placul tău. Prăjitura în 5 minute sau prăjitura Baiadera este cel mai rapid şi gustos desert.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Această prăjitură nu are nevoie de coacere, este simplă şi foarte gustoasă.

Iată de ce ingrediente aveţi nevoie:

– 280 gr biscuiţi simpli, umpluţi cu cremă

– 280 gr de biscuiţi cu cremă, de cacao

– 130 gr de unt

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

– 200 gr ciocolată simplă

– 50 gr de arahide

– 50 gr de ciocolată albă

Mod de preparare:

Se pun biscuiţii într-un blender şi se macină mărunt (dacă nu aveţi blender, se pun biscuiţii într-o pungă şi se trece cu sucitoare peste ea).

Foarte important: biscuiţii se macină pe rând, cei simpli se pun într-un recipient, cei de cacao în alt recipient. De asemenea se macină şi arahidele. Se topeşte untul. După ce biscuiţii au fost măcinaţi mărunt se pun arahidele peste.

Apoi, în cele două recipiente cu biscuiţi măcinaţi se pune jumătate din cantitatea de unt topit şi jumătate de arahide.

Se pregăteşte tava, în care punem folie alimentară.

Se unge cu puţin ulei folia. Apoi vom aşeza primul strat format din biscuiţii de cacao amestecaţi cu unt. Peste stratul de biscuiţi cu cacao se adaugă stratul de biscuiţi simpli.

După ce a fost aşezat şi cel de-al doilea strat de biscuiţi, se pune ciocolată neagră topită pe deasupra. Apoi se pune ciocolata albă, pe care o amestecăm cu cea neagră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI