Mihai- chef
"Astazi o sa facem cu pulpa de rata confiata. Cum ai facut rata? Rata se confiaza zile intregi in untura proprie si pentru gatit se intra cel putin 10-15 minute la cuptor pentru rumenire."

Desigur ca in locul ratei se poate alege orice carne bine facuta si suculenta.

Aici depinde doar de gusturile fiecaruia. Iata cum se pregateste  garnitura pentru acest fel principal, al carui ingredient cheie  este :  clatita!

-Este un aluat cat se poate de simplu cu lapte, fiana, ou, putin unt. O vom taia tagliatelle."

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Secretele ascunse într-o hartă veche de 400 de ani ar putea rezolva unul din cele mai mari mistere din istoria Americii- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Pe langa clatita taiata  se mai adauga si cateva legume, dupa gust, care se trag in unt cu putina sare.

-Avem niste pastai de fasole verde, baby carrots, putiene rosii si 2-3 de varza de Bruxelles."

Apoi peste  legumele din tigaie  se adauga tagliatelele  facute din clatita si timp de un minut se  lasa impreuna  pe foc.

Dupa ce gusturile se intrepatrund, garnitura  este numai buna pentru "a monta" farfuria

-Punem mai intai clatita. O sa luam pulpa de rata si o punem frumos aici."
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si