Totusi, retetele de baza raman cele mai gustoase. Si ce poate fi mai delicios si usor decat niste dovlecei pane stropiti cu usturoi? Uite ce ingrediente iti trebuie
Ingrediente Dovlecei pane cu usturoi
1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm), ulei pentru prajit, 100 gr faina, sare.

Pentru compozitia de pane: 2 oua, faina, sare, 5 catei de usturoi zdrobiti, sare si  piper dupa gust.

Preparare Dovlecei pane cu usturoi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dovlecelul se curata de coaja, apoi il  taiem felii si  presaram cu sare. Lasam cca 20  min, apoi scurgem zeama formata.
Feliile de dovlecel se tamponeaza  cu un servet uscat si se trec prin faina. Ouale se mixeaza cu  sare, piper,  usturoiul zdrobit, apa si faina. Feliile de dovlecel se trec prin compozitia de pane ( ca si la snitel) si le prajim in ulei fierbinte, pe ambele parti.

Dupa prajire se scot  pe un servet absorbant, pentru a indeparta  surplusul de ulei.

Servim cu mujdei  sau cu sos de iaurt si usturoi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si