Vreţi să gătiţi ceva ..special pentru cină dar sunteţi.. în pană de idei? Pastele sunt mereu alegerea perfectă. Vă prezentăm o reţetă.. simplă şi rapidă, de tagliatelle cu somon şi sos de mandarine.
Chef Paul Siserman ne invata cum sa facem cele mai bune paste:
Facem astazi un dish foarte simplu, o reteta usoara. Niste tagliatelle cu un file de somon acompaniat de niste legume cu un sos de mandarine 05:38
Un asa preparat nu refuza niciun musafir care va trece pragul! Ne apucam
de treaba, dar nu inainte sa ne asiguram ca avem toate ingredientele pe masa: tagliatelle, somon, icre de somon, rosii, ardei, patrunjel, praf de ardei iute, sare, piper si o mandarina.
SHAPE- TAGLIATELLE CU SOS DE MANDARINA
400 gr de tagliatelle
o bucata de somon
icre de somon
200 de gr de rosii
200 de gr de ardei
o mandarina
Patrunjel
Praf de ardei iute
Sare, piper
SUPER: PORNITI CRONOMETRUL!
Avem putin timp la dispozitie, asa ca ne punem pe treaba! Economisim minute pretioase daca punem apa la fiert si pregatim dinainte tigaia pentru peste.
Tinem putin pe piele. Intre timp pe cealalta plita vom cali niste legume.
Adaugam usturoi, ceapa, ardei rosu, ardei portocaliu si rosii. La rand e si somonul, dar pentru cuptor.
Vom folosi cuptorul pentru a nu face atat de mult fum.
Cat timp somonul e la cuptor si legumele se calesc bine in tigaie, adaugam pastele in apa fiarta.
Luam doua rosii cherry, tragem si acestea la tigaie. Vom adauga putina sare, iar pentru accentuarea gustului vom stoarce o mandarina.
Amestecam apoi legumele si pastele aldente in tigaia in care se afla zeama de mandarine.
Adaug niste fulgi de ardei iute.
 Ceapa merge foarte bine cu pestele, aici avem niste germeni de praz 13:25
Dupa aproximativ 5 minute la cuptor si 10 in total, pestele este ideal pentru a fi servit cu tagliatelle.
Aceasta este farfuria de azi, va doresc pofta buna! 15:32

Chef Paul Siserman ne invata cum sa facem cele mai bune paste:
Facem astazi un dish foarte simplu, o reteta usoara. Niste tagliatelle cu un file de somon acompaniat de niste legume cu un sos de mandarine 05:38

Un asa preparat nu refuza niciun musafir care va trece pragul! Ne apucam de treaba, dar nu inainte sa ne asiguram ca avem toate ingredientele pe masa: tagliatelle, somon, icre de somon, rosii, ardei, patrunjel, praf de ardei iute, sare, piper si o mandarina.

 

SHAPE- TAGLIATELLE CU SOS DE MANDARINA

400 gr de tagliatelle

o bucata de somon

icre de somon

200 de gr de rosii

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

200 de gr de ardei

o mandarina

Patrunjel

Praf de ardei iute

Sare, piper

Avem putin timp la dispozitie, asa ca ne punem pe treaba! Economisim minute pretioase daca punem apa la fiert si pregatim dinainte tigaia pentru peste.

Tinem putin pe piele. Intre timp pe cealalta plita vom cali niste legume.


Adaugam usturoi, ceapa, ardei rosu, ardei portocaliu si rosii. La rand e si somonul, dar pentru cuptor. 
Vom folosi cuptorul pentru a nu face atat de mult fum.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

Cat timp somonul e la cuptor si legumele se calesc bine in tigaie, adaugam pastele in apa fiarta.

Luam doua rosii cherry, tragem si acestea la tigaie. Vom adauga putina sare, iar pentru accentuarea gustului vom stoarce o mandarina. 

Amestecam apoi legumele si pastele aldente in tigaia in care se afla zeama de mandarine.

Adaug niste fulgi de ardei iute.  Ceapa merge foarte bine cu pestele, aici avem niste germeni de praz.

Dupa aproximativ 5 minute la cuptor si 10 in total, pestele este ideal pentru a fi servit cu tagliatelle . 
Aceasta este farfuria de azi, va doresc pofta buna! 15:32

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si