Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un instalator care făcea reparații într-o vilă a găsit 30 de kilograme de monede de aur. Proprietarul nu știa ce comoară are în casă- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Nici o sarbatoare nu incepe daca stomacul este gol si mai ales daca iti este sete.

- Bem bere sa mearga micu, acuma s-a racorit.
- E prima bere?
- Nu, a treia patra, nu stiu câta a fi. Nu vedeti ce rosii suntem de la bere?  

- Cum sunt micii?
- Acum am inceput sa mancam...foarte buni.


Dar nu toata lumea si-a intors privirea catre mititei.

-Am cumparat varza cu ciolan. Si vedem ce mâncare fac astia.

Mancarea traditionala are trecere la orice sarbatoare, asta o stim cu totii. Insa bucatarii se apuca de treaba cu ore bune inainte si asta pentru ca au retete speciale.

"La noi ceafa se bate seara si o tinem în vin pâna dimineata si o punem dupa aia pe gratar.
De aia e asa mare si uitati acolo pe gratar, e culoarea aia rosie. Pastravul iara e adus de la noi din zona Maramuresului de Munte. Se consuma cu mamaliguta"


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si