Close sidebar
Close sidebar

Revelion 2017: Noua Zeelanda, Tonga si Kiribati, primele tari care au trecut in noul an. Imagini spectaculoase

Auckland este primul mare oras al lumii care a intrat in anul 2017, cu un joc de artificii impresionant in Sky Tower.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Locuitorii din Noua Zeelanda nu sunt insa primii care au sarbatorit noul an, care a trecut mai intâi prin insulele Samoa, Tonga si Kiribati, transmite BBC.

Intre timp, multe orase ale lumii se pregatesc sa intâmpine noul an cu masuri de securitate suplimentare pentru evenimentele organizate de Revelion, dupa un an marcat de atentatele de la Nisa si Berlin.

Autoritatile au ridicat bariere de beton si vor utiliza autospeciale pentru a bloca accesul spre zonele unde au loc evenimentele de Revelion in Paris, Madrid si New York.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De asemenea, numaratoarea inversa va fi intârziata in toate tarile lumii cu o secunda pentru a compensa incetinirea rotatiei Pâmantului.

Este al doilea an consecutiv in care festivitatile de la trecerea dintre ani sunt marcate de masuri de securitate suplimentare si de amenintare permanenta a terorismului.

Sursa: News.ro.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI