In articol:
- Mâncați 12 boabe de struguri de Revelion
- Nu mânca pui de Revelion 2021
- Poartă ceva roșu sau ceva nou de Revelion
Anul Nou 2021 vine o dată cu Revelionul! Pe 31 decembrie, an de an, unii oameni respectă o serie de tradiții și superstiții ca să aibă noroc în următorul an.
Mâncați 12 boabe de struguri de Revelion
In Spania, dar si in mai multe tari latine, strugurii sunt purtatori ai norocului. Se spune ca daca mananci 12 boabe de struguri la miezul noptii, de Revelion, vei avea 12 luni imbelsugate, dulci, dar si pline de sanatate.
Sa ai bani asupra ta atunci cand bate miezul noptii, de Revelion, este una dintre traditiile legate de sansele de castig in urmatoarele 12 luni. Insa suma este, in toate cazurile, definita. De ce sa nu-ti sporesti sansele de castig financiar punand deoparte? Incepe inca din noaptea dintre ani sa strangi bani intr-un borcan, in care sa pui orice fel de suma, in fiecare zi a anului.
Nu mânca pui de Revelion 2021
Poti pune aproape orice pe masa de Revelion, mai putin preparate din pui. De ce? Se spune ca aceasta pasare alunga norocul cu cotcodacitul ei si te trage in trecut prin faptul ca scarmana in spate cu ghearele.
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro
Citeste si: Salata de boeuf. Cele mai inedite idei de ornat. FOTO
Citeste si: Adio, petreceri de revelion. Țara în care amenzile depăşesc 13.000 de dolari
De pe coastele Americii de Sud pana in Europa, oamenii obisnuiesc sa manance ceva verde in noaptea dintre ani pentru a avea spor la bani. Verdele simbolizeaza abundenta baneasca, dar si sanatatea de care avem toti nevoentru a ne putea bucura cu adevarat de castigurile financiare. Asadar, in noaptea dintre ani, mancati legume verzi pentru prosperitate, dar si pentru sanatate.
Poartă ceva roșu sau ceva nou de Revelion
Creste-ti sansele de a avea o viata intensa, pasionala, dar si plina de noutati purtand ceva rosu pe tine sau ceva nou (sau nepurtat pana atunci) de Revelion.
Citeste si: Marinadă pentru friptura de porc. Cât trebuie lăsată la macerat