Close sidebar
Close sidebar

REVOLTATOR! In doua localitati din tara primaria deverseaza gunoaiele in rauri! IMAGINI greu de privit!

Imagini revoltatoare au fost surprinse recent la marginea orasului Mizil.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Utilajele primariei acopera cu moloz, gunoaiele de pe albia unui parau din localitate, desi Garda de Mediu a dispus eliminarea acestora! Totul a fost filmat de un localnic care a alertat autoritatile.

Intr-un decor de poveste, cunoscut de turisti precum "marea de la munte", domneste lacul Colibita- care este superb indiferent de anotimp

Aici se spune ca e cel mai curat aer din tara.

Citeste si: Victoras Micula s-a ales cu dosar penal, dar stai sa vezi cum a reactionat cand a aflat asta! Imagini EXCLUSIVE!

Astazi, locul din muntii Calimani a fost impanzit de Comisarii Garzii de mediu, care banuiau ca proprietarii de pensiuni din zona isi golesc fosele septice in apa.

"Intr-un singur loc avem suspiciune intr-un loc a durat mai mult pt ca am identificat mai multe surse de evacuare si vrem sa fim siguri. Intr-o parte apa era mai limpede si poate fi apa pluviala, dar nu suntem siguri", a declarat Andreea Rusu, comisar la Garda de Mediu.

Problema ar fi, de fapt, la cabanele private care sunt inchiriate grupurilor mari de turisti.

In lipsa unui sistem de canalizare in statiunea turistica, unii proprietari si-au improvizat singuri tevi, atat pentru apa pluviala, cat si pentru fosele septice.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Tevile lor au iesit la suprafata dupa ce lacul a fost golit partial.

Lacul Colibita va fi golit in totalitate pana la sfarsitul acestui an, urmand sa inceapa lucrarile de reabilitare ale barajului.

Acest lucru ii ingrijoreaza pe proprietarii de pensiuni, care se tem ca turistii nu vor mai veni daca lacul va deveni o groapa cu namol.

Citeste si: O nouă escrocherie. Mai mulți români s-au trezit cu credite uriașe

Mizerie si la Mizil!

In imagini vedeti un buldozer care apartine primariei din Mizil. Acesta impinge moloz peste gunoaiele aruncate in albia paraului Tohaneanca de la marginea orasului.

Totul s-a intamplat dupa ce un cetatean a facut reclamatie la Garda de Mediu iar primaria ar fi trebuit, conform dispozitiei primite, sa elimine deseurile de orice natura de pe malurile cursurilor de apa. In schimb...

Venisera utilajele primariei cu excavator tractoare si chiar in zona asta aici impingeau cu excavatorul ala mare, impingeau pamantul cum se vede acolo in partea aia peste gunoiul care deja. De ce credeti? Ca sa nu varsa cei de la control? Bineinteles ca ascunzi ceva..

Citeste si: Curtea Constituțională a respins sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la bugetul de stat pe 2019. Ce urmează

Situatia s-a repetat in mai multe locuri aflate tot pe malul apei, unde buldozerul trimis de primarie astupa gunoaiele in loc sa le elimine.

I-am cerut un punct de vedere si primarului caruia i-am relatat felul cum erau astupate gunoaiele.

Mai mult, edilul arunca vina pe oamenii care depoziteaza gunoiul in locuri nepermise.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI