Close sidebar
Close sidebar

Revoltator! O femeie care a spanzurat un bebelus si a dat cu masina peste trei oameni NU va face inchisoare

O femeie de 43 de ani, a fost condamnata la 10 ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a incercat sa omoare prin spanzurare un bebelus de un an si patru luni si a lovit cu masina alte trei persoane.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nataliia Karia, in varsta de 43 de ani, din Minneapolis a primit in grija copilul unor vecini, care au plecat la serviciu. Femeia, mama la randul ei, era considerata de incredere, insa vecinii ei au avut un soc atunci cand s-au intors sa isi ia bebelusul de un an si patru luni. Tatal copilului a coborat spre subsolul casei vecinei, condus chiar de femeie, iar acolo l-a gasit pe bebelusul lui spanzurat cu o sfoara. Barbatul l-a eliberat imediat pe copil si a fugit cu el l-a spital, iar femeia a fugit spre masina ei, s-a urcat la volan si a demarat in tromba.

In goana ei, Karia a lovit cu masina un pieton, un biciclist si un alt autoturism. Politistii au gasit-o pe femeie in timp ce se pregatea sa se arunce de pe un pod, care era deasupra unei autostrazi si au condus-o la sectia de politie.

Anchetata, femeia si-a recunoscut vina pentru toate faptele de care a fost acuzata, iar instanta a decis luni, 16 iulie, ca pedeapsa potrivita este de 10 ani de inchisoare cu suspendare. De asemenea, Karia va trebui sa urmeze un tratament psihiatric si va locui cu fiul ei care este adult, insa nu are dreptul sa se apropie de fiicele ei minore sau de alti copii, fara sa fie supravegheata.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bebelusul vecinilor care au depus plangerea penala a supravietuit miraculos tentativei de omor prin spanzurare.

sursa: dailymail.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI