Ricardo Filip și Raluca Munte de la „Puterea Dragostei” au fost surprinși împreună. Cuplul a făcut senzație în mediul online. Tinerii s-au cunoscut în casa dragostei de la Kanal D, acolo unde au format și un cuplu. Mai apoi, au decis să se despartă, iar Ricardo a început o relație cu Deea. Acum Raluca Munte a făcut anunțul bombă.

Citeste si: Marinescu, nervos la cote maxime. Maria de la „Puterea Dragostei” a izbucnit în lacrimi

În urmă cu doar câteva luni, Raluca afirma că și-a găsit jumătatea și este foarte fericită. Ricardo ieșise și el de curând dintr-o relație cu Andreea Ardelean. Acum, lucrurile s-au schimbat.

Întrebată dacă s-a împăcat cu Ricardo, Raluca Munte a decis să răspundă la întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor emisiunii „Puterea Dragostei”. Fosta concurentă și-a ținut prietenii virtuali pe jar și a dezvăluit că ea și Ricardo au o relație, însă ulterior a precizat că este vorba despre o relație de prietenie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

„Nu am vrut să recunoaștem până acum.

Acum a venit momentul să vă spun și vouă adevărul. Noi formăm un cuplu deja, de o perioadă de timp, dar un cuplu de prietenie!”, a dezvăluit Raluca Munte, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” a fost amenințat cu moartea de fiul Clejanilor: „Nelson Mondialu, cu un telefon îți închid gura!”

Ricardo și Raluca de la „Puterea Dragostei”- prietenie după iubire

Ricardo și Raluca de la „Puterea Dragostei” se comportă ca cei mai buni prieteni. Cei doi s-au amuzat pe acest subiect, zicând că trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

ricardo și raluca de la puterea dragostei
Raluca de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Puterea Dragostei”, lider de piață la nivelul întregii țări și pe targetul Comercial

Deși internauții își doreau să-i vadă împreună, cei doi sunt doar amici. Acum, Raluca Munte se află în vacanță alături de familia sa într-o țară exotică.

Citeste si: Jador se gândește să devină tată în curând? Artistul i-a pus pe gânduri pe fani cu un videoclip postat pe Instagram


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si