"Se vor califica Real Madrid, Manchester City, Inter Milano și Napoli", a spus Rio Ferdinand.

Programul sferturilor de finală

11 aprilie, de la ora 22:00

  • Benfica Lisabona- Inter Milano
  • Manchester City- Bayern Munchen

Returul se va disputa pe 19 aprilie.

12 aprilie, de la ora 22:00

  • Real Madrid- Chelsea
  • AC Milan- Napoli

Returul se va disputa pe 18 aprilie.

Semifinalele vor fi următoarele:

  • AC Milan/ Napoli- Inter/ Benfica 
  • Real Madrid/ Chelsea- Manchester City/ Bayern Munchen 

De asemenea, Rio Ferdinand a vorbit și despre lupta pentru câștigarea trofeului, unde o vede favorită pe Manchester City, în special datorită prezenței în atac a lui Erling Haaland, golgheterul actualei ediții din Champions League, cu zece reușite.

"Este dificil, dar o voi alege pe Manchester City pentru că îi are pe Erling Haaland și Pep Guardiola. Cel puțin Guardiola este disperat să câștige acest trofeu. Este deja prezent în Premier League de câțiva ani, dar Champions League este adevăratul scop pentru el. Va închide gura multora în cazul în care va câștiga Champions League", a spus Rio Ferdinand, citat de The Mirror.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Manchester City este și favorita bookmakerilor

Nu doar Rio Ferdinand mizează pe Manchester City. Inclusiv agențiile de pariuri sportive online o văd pe Manchester City favorită la câștigarea trofeului. Drept urmare, formația lui Pep Guardiola are cota 3.25

și le întrece pe Bayern Munchen și Napoli, ambele cu cota 4.50. Pe lista favoritelor mai sunt Real Madrid (cota 8.00), Chelsea Londra (cota 14.00), Benfica Lisabona (cota 15.00), Inter Milano (cota 15.00) și AC Milan (cota 21.00).

Manchester City nu a câștigat niciodată Champions League până acum, dar este obiectivul clubului de ani buni, de când beneficiază de investiții din zona Golfului. City a fost cel mai aproape de trofeu în 2021, când a pierdut finala cu Chelsea Londra, scor 0-1.

Gary Lineker mizează pe Napoli

În schimb, un alt expert din fotbalul britanic, Gary Lineker, a afirmat că mizează pe Napoli în acest sezon. Gruparea se pregătește să câștige Serie A, dar are un parcurs foarte bun și în Champions League, unde se va duela cu AC Milan în sferturile de finală. Mai mult, Lineker a dezvăluit că a pariat de câteva luni că formația napoletană va câștiga Champions League.

"Chiar îmi face plăcere să o urmăresc pe Napoli în acest sezon. Joacă un fotbal extraordinar. Am pus pariu de câteva luni că vor câștiga Champions League în acest sezon", a afirmat Gary Lineker.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Napoli a obținut deja cel mai bun rezultat în istoria participărilor în Champions League, după ce anterior a fost eliminată de trei ori în optimile competiției.

Finala Champions League se dispută pe 10 iunie

Finala Champions League din 2023 se va disputa pe 10 iunie, pe stadionul Olimpic Ataturk, la Istanbul. Acest oraș trebuia să organizeze finala competiției din 2020, însă după ce UEFA a desemnat alte gazde de două ori s-a decis ca Istanbul să primească în cele din urmă marele meci. Va fi a doua finală de Champions League găzduită de Istanbul, după cea dintre Liverpool și AC Milan, în care s-a produs una dintre cele mai tari reveniri din istoria fotbalului.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si