Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ritual cu foiță de aur pentru mâini. Tot mai multe femei sunt interesate de tratamentele spa cu aur

Hidratarea este esențială în sezonul rece, iar specialiștii spun că nu doar tenul are nevoie de îngrijire specială, dar și mâinile. În saloanele de înfrumusețare serviciile de spa pentru mâini sunt la mare căutare în această perioada, iar mai nou tratamentele conțin și foiță de aur de 24 de karate.

Redactia Stirile Kanal D,

Ritual cu foiță de aur pentru mâini. Tot mai multe femei sunt interesate de tratamentele spa cu aur

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tratamentul spa cu foiță de aur de 24 de carate pentru mâini este unul dintre cele mai căutate în această perioadă, când pielea are nevoie de mai multă hidratare.

Citește și: VIDEO- Black Friday a sosit. Românii au profitat de ofertele de la aur sau de la... cratițe

Foița de aur își face efectul imediat după îndepărtare.

„Iar acum începem să masăm foița, iar rezultatul este unul strălucitor.”

Tratamentul cu foiță de aur poate fi făcut o dată pe săptămână

Pielea este vizibil mai hidratată, mai fermă, dar și mai strălucitoare. Un astfel de tratament poate fi repetat o dată pe săptămână.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mădălina Solomon, manichiuristă: „Important să acordăm o îngrijire sporită a mâinilor deoarece și manicura va arăta mult mai bine, nu degeaba se spune că mâinile sunt cartea noastră de vizită.”

Tot pentru hidratarea mâinilor în sezonul rece există și un alt ritual.

Mădălina Solomon, manichiuristă:   „Avem și serviciul de parafină care hidratează intens, deschide vasele sanguine, relaxează mușchii.”

Doamnele care își doresc și mai mult răsfăț au parte în timpul serviciilor de manichiură și de masaj. Astfel se economisește timpul petrecut la salon, iar relaxarea este garantată.

Noren Sarajena, maseur: „Le oferim clientelor masaj în scaun, de asemenea le oferim și masaj pentru picioare după pedichiură.

Facem și masaj reflexo- pentur mâini și pentru 30 de minute ai parte de relaxare chiar dacă stai doar pe scaun.”

Bineînțeles că pentru o relaxare completă există diferite tipuri de servicii de spa și masaj mult mai complexe care durează și mai mult și sunt perfecte pentru sezonul de toamnă-iarnă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI