Tânărul în vârstă de 20 de ani a intrat cu viteză într-o pasarelă de beton, la Bistriţa. Acesta a murit pe loc, fiind aruncat din maşină.

Tragedia s-a produs vineri noaptea, după ce mașina la volanul căreia se afla a izbit cu putere un stâlp de susținere a unei pasarele din municipiul Bistrița.

Citeste si: Un tânăr de 20 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu viteză într-o pasarelă de beton

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan, un tânăr militar din Ploieşti, a murit la numai 24 de ani

Accidentul a avut loc în jurul orei 3:00. În urma impactului, tânărul aflat la volan a fost proiectat afară din mașină, scrie Gazeta de Bistriţa.

"Din păcate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 21 de ani. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața.", a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Citeste si: Cristi Borcea a câştigat peste 100 de milioane de euro din gaz lichefiat! Afacerile înfloresc, chiar dacă soţul Valentinei Pelinel e la închisoare!

Citeste si: Minorele din Caracal, duse în Spania pentru a deveni mame-surogat! Dezvăluiri incredibile din interiorul rețelei de proxeneți care a funcționat în urmă cu câțiva ani

"La data de 17 august a.c.,

un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Bistrița, situată sub o pasarelă de trecere peste calea ferată, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului și a colizionat frontal un stâlp de sustinere a pasarelei. Din accident a rezultat decesul tânărului. La fața locului nu au fost identificate urme de frânare. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.", a declarat Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si