Julia ar vrea din tot sufletul să continue să îl susțină pe Robi, însă, când îi vede comportamentul și reacțiile, nu poate rămâne indiferentă. Blonda e de părere că el este singurul care-și face rău.

Julia a ajuns față în față cu Patrick în Camera roșie, iar subiectul discuției lor a fost nimeni altul decât supărăciosul Robi.

Robi, acuzat că de fiecare dată aduce acuzații fetelor din casă, niciodată nu se ia de băieți

Julia: Ce să-i fac? Îmi pare rău de el! Se pune, din păcate, singur în niște ipostaze extrem de proaste. A gafat-o în ultimele zile, sincer. Și oricât mi-ar fi de drag și aici în casă, să știu că e aici, nu mi-e indiferent.
Patrick: Da! Zici că este făcut cu mâna lui?
Julia: Da! Tot ce-a făcut și-a făcut-o cu mâna lui!
(...)

Citește și: VIDEO Robi, atac la Robert! "Tu ești băiat bun, dar..."- Spiritele s-au încins imediat în Casa Iubirii: "Asta înseamnă să fii șmecher?"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: De ce nu se ia în calcul vechimea în muncă şi de ce pensiile mici nu cresc după recalculare. Ministru: Legea reflectă contributivitatea- antena3.ro

Citește și: VIDEO A izbucnit iar scandalul între Rebecca și Antoni! "Hai, lasă-mă, gata!"- Bruneta a început să plângă și a plecat val-vârtej: "Ce sunt eu, câine?"

Patrick: Trece printr-o perioadă și probabil simte că nu e nimeni lângă el.
Julia: Păi când a avut cine să fie lângă el, și-a bătut joc! Două la număr!
Patrick: Din punct de vedere al prieteniilor...


Julia: Am înțeles. Nu ai cum să mai fii cu el. Tu ești oarecum direct implicat în subiectul cu Virginia.

Patrick a vrut să știe ce vină are el în subiectul cu Virginia.

Julia: Tu nu ai făcut absolut nimic.

Citește și: VIDEO Discuție intimă între Teodora și Moldo în grădină. Ea: Nu a fost să fie!

Patrick: Și consider că nici ea. Asta am vorbit și cu Virginia când ne-am întâlnit, că noi asta făceam dintotdeauna.
Julia: Știu, doar că până acum el nu a văzut asta.(...) E posibil ca el să se fi gândit... Văzând zâmbetul mare și frumos pe care Virginia îl afișa... Că poate tu ai plusat undeva. Că poate Virginia a plusat. Iar el nu o să se certe niciodată cu tine sau cu Sebastian. El de fiecare dată a dat în fete, când a avut ocazia. A dat în noi, nu în voi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si