Design

Modelul este foarte asemănător cu cel anterior – LEGEE 7, cu unele schimbări de design, design care le-a adus medalia de argint din cadrul expoziției A’Design Award 2022.

Aspiratorul robot LEGEE D7 este unul foarte plăcut din punct de vedere estetic, cu un design elegant, potrivindu-se cu interiorul locuinței dvs.

Aspirare și perie rotativă

Noul design brevetat de aspirație Tangless de la HOBOT este super! O inovație inteligentă care nu numai că ajută la reducerea încurcării părului, ci asigură că forța de aspirație nu este perturbată de o

perie rotativă plină de păr. Cea mai mare parte, aproape 80%, din părul lăsat la podea este aspirat de orificiul frontal, fără a ajunge a fi încurcat pe peria rotativă.

Cu aspiratorul robot LEGEE D7 nu vă mai faceți griji pentru părul de pe podea, fie că este al membrilor familiei sau al animalelor de companie.

Peria rotativă a aspiratorului robot LEGEE D7 este groasă, spre deosebire de alte aspiratoare robot și pare să adune foarte bine praful și murdăria, mai ales în modul de curățare profundă. Acest mod de curățare din Talent Clean mărește viteza periei și modifică puterea de aspirare la maxim, îndepărtând praful și murdăria înainte ca LEGEE D7 să pulverizeze soluția și să șteargă cu mopul, pentru a avea podea curată.

Aspiratorul robot LEGEE D7

Se urcă pe covor

Robotul aspirator LEGEE D7 este capabil să aspire podele dure și covoare, puțin ridicate de la podea, o soluție pentru curățarea casei.

Atunci când utilizați în modul de curățare profundă, peria rotativă se rotește mai repede, împreună cu aspirație maximă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Robotul aspirator LEGEE D7 este capabil să depășească praguri/profile de 2 cm.

ARM-Auto Recunoaștere Mopare

Aspiratorul robot LEGEE D7 va recunoaște automat covorul și va ridica mopul cu 6 mm, de asemenea oprește și pulverizarea cu apă. O caracteristică inteligentă care lipsește pe majoritatea mopurilor robot pe care le-am văzut. De asemenea, mopul se ridică automat atunci când aspiratorul robot se întoarce la stația de încărcare, din nou o caracteristică inteligentă care asigură aerisire pe sub mop.

Aspiratorul robot LEGEE D7

Aplicația

Suportă 5G Wi-Fi și Hotspot! Cu aspiratorul robot LEGEE D7 vă puteți conecta la rețea 5G Wi-Fi fără probleme, nu sunteți nevoiți să vă opriți routerul de la banda 5G. Sau dacă nu aveți Wi-Fi îl puteți conecta via Hotspot. Aplicația aspiratorului robot LEGEE D7 este una dinamică și ușor de utilizat.

Talent Clean are:

- 8 moduri de curățare, dintre care unul este personalizat de către dvs., cum doriți.

- poate înregistra până la 5 hărți, fiecare hartă este împărțită pe camere, camere care se pot edita oricând prin divizare sau îmbinare.

- adăugare de zone interzise sau pereți virtuali pentru a nu curăța unde nu doriți.

- programează ,,când, unde și cum,,. Tu alegi ora, ordinea camerelor și modul de curățare pentru fiecare. Sau... pur și simplu întri în aplicație de oriunde ai fi și îl pui să curețe.

- după încărcare continuă a curăța de unde a rămas fără baterie.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- alerte vocale disponibile în limbi diferite, alerte vocale care pot fi schimbate cu expresii înregistrate de tine sau alt membru al familiei, pentru a fi mai interactiv.

- control vocal prin Siri/ OK Google

aspirator

LEGEE D7-aspirator robot folosește tehnologia SLAM

Cartografierea

LEGEE D7-aspirator robot folosește tehnologia SLAM, care îi permite să-și actualizeze în mod constant harta și locația folosind un LIDAR. Așadar, LEGEE D7 vă va mapa instantaneu casa și modificările de poziționare a mobilierul din casă.

În plus, inginerii de la Hobot au implementat câteva caracteristici mai utile care fac ca produsul lor să iasă în evidență față de celelalte aspiratoare robot:

- setarea zonelor în care aspiratorul robot nu ar trebui să se blocheze. Funcția se numește Control Zonă de Urcare. În aceste zone, nu va tinde să treacă peste obstacole precum picioarele scaunelor de bar sau picioarele uscătoarelor. Pur și simplu le va ocoli după atingere.

- Zona Perdelelor în care robotul aspirator va trece prin obstacole, adică va curăța sub perdelele ușor ridicate de la podea.

www.dedal-robot.ro/aspiratoare-robot/


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si