Close sidebar
Close sidebar

Rocco, povestea care i-a distrus viața

În această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Rocco Schiavone”, îl revedem pe inspectorul Schiavone într-o ipostază nouă, diferită de cele întâlnite până acum.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol

În urma uciderii Adelei, Costa și Baldi îl interoghează pe Rocco pentru a afla de ce Enzo Baiocchi a încercat să-l omoare. Fără să mai stea pe gânduri, Rocco le va împărtăși acestora povestea care i-a distrus viața.

Este 2007;  Rocco locuiește la Roma, iar Marina este încă în viață. Dar ea a aflat că Rocco câștigă bani în plus cu niște oferte dubioase și îl părăsește. Între timp, Rocco este chemat să investigheze uciderea a doi băieți din Roma, Giovanni și Matteo, care au avut probleme cu traficanții de droguri.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma investigațiilor, Rocco află că aceeași armă a fost folosită pentru ambele crime, iar cei doi nu erau consumatori de droguri, ci doar comercianți. Inspectorul ajunge la Steven, un tânăr suspect în cazul pe care îl anchetează și afla că un alt tânăr, Davide Mariotti este posibilul criminal al celor doi tineri.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Rocco Schiavone”, numai la Kanal D2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI