Decis să dea de urmă criminalului transexualului Juana, Rocco va avea parte de tot mai multe obstacole, pe care nici nu și le imaginează. Rocco are de-a face cu o serie de martori care nu “spun” nimic, iar asta îl ambiționează și mai mult pe acesta să afle adevărul despre teribila crimă. Începe să pară că teoriile conspirației venite din partea lui Michela Gambino nu sunt adevărate, pe cât și-a imaginat Rocco, iar uciderea Juanei ar putea fi nimic altceva decât consecința unui joc sexual împins prea departe.

Citește și: Nou episod din serialul „Rocco Schiavone”, 12 octombrie. Protagonistul devine „tată” pentru Gabriele, un adolescent de 15 ani care își poartă singur de grijă

Și totuși, când polițistul dă de urma criminalului responsabil de moartea Juanei, realizează că acesta este de neatins, fiind un om important în stat. Rocco se confruntă cu o rezistență uriașă din partea autorităților, care nu-i permite să îl captureze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu ratați astăzi, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.

Ce s-a întâmplat joi, în serialul „Rocco Schiavone”

Un nou prieten întră în viața comisarului Rocco iar numele acestuia este Gabriele. Adolescentul își poartă singur de grijă, are cincisprezece ani, iubește punk rock-ul și este un dezastru la școală. 

Rocco îl ia pe băiat sub aripa lui protectoare, fiind ca un tata pentru acesta.

Rocco este desemnat să ancheteze un nou caz teribil, uciderea unui transexual. Cazul este cum nu se poate mai întortocheat și câteva personaje “interesante” din Aosta intră în vizorul inspectorului care trebuie să dea de urma criminalului.

Rocco trebuie să ia legătura cu hoți, traficanți de droguri și colecționari de nivel înalt pentru a rezolva crima odioasă.

Sebastiano nu renunță la planul său de răzbunare, și este pe urmele lui Enzo Baiocchi, însă criminalul reușește, încă o dată, să se facă nevăzut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si